Jess Thorup

Thorup: Det kunne vi ikke være bekendt

Cheftræner Jess Thorup var absolut ikke tilfreds med indsatsen i det skuffende premiere-nederlag på 0-1 til gæsterne fra AC Horsens.

"Jeg vil gerne hjem og se kampen igen, før jeg kommer med en større analyse, men vi kunne ikke være det her bekendt. Det var ikke FCK værdigt," indledte han.

"Vi skabte en del chancer i 1. halvleg og fik annulleret et mål kort før pausen, men vores 2. halvleg er jeg slet ikke tilfreds med. Vi har bolden meget, men bruger den slet ikke godt nok og kommer ikke til ret mange chancer."

"Vi kommer ellers med et kæmpe rygstød som danske mestre og med en fantastisk kulisse her i Parken med over 22.000 tilskuere, men så leverer vi det her... det er meget skuffende."

"Jeg havde ellers en god fornemmelse inden kampen, for vi viste i slutningen af foråret det spil, vi gerne vil spille, og vi har også haft en udmærket pre-season, hvor vi har bevaret truppen intakt, bortset fra Jens Stage. Så kampen i dag handler ikke om transfervinduer og køb og salg, vi har vist, at vi kan spille flot og effektiv fodbold med det her hold."

"Vi har mistet tre vigtige point i dag, men vi vinder og taber sammen, så vi må hjem og løse det på træningsbanen og finde flere løsninger på, hvordan vi skal løse en opgave som den i dag. Og det udtryk, som vi leverede i dag, det forventer jeg absolut ikke at se i de kommende kampe," sluttede Jess Thorup.