Viktor Claesson

Claesson: Vores offensiv har set god ud

Truppen trænede lørdag formiddag på Parkens lækre græstæppe, og eftersom der kommer nogle byger i løbet af dagen, så var taget kørt på i dag.

I spillet fem mod fem på lille bane diskede Viktor Claesson op med en lækker "bicicleta", som er det svenske udtryk for et saksespark.

"Skal vi forvente mere af den slags i morgen?" spurgte vi Viktor efter træningen.

"Ha-ha, nej det ved jeg nu ikke," smilede han. "Jeg håber, at vi kan forvente godt spil og en sejr, for det er selvfølgelig det vigtigste."

Claesson nettede én gang i foråret, men det er ikke det vigtigste for ham, at han selv står i målscorerens rolle.

"Det er klart, at man altid gerne vil score flere mål, men så længe vi vinder, så spiller det ingen rolle," sagde han.

"Vi scorede i det hele taget ikke så mange mål i foråret, som vi gerne ville, men vi vandt jo kampe nok til at sikre mesterskabet. Og jeg synes, at vi har bygget på i pre-season, og at vores offensiv har set god ud i kampene," tilføjede han.

"Hvordan vil du vurdere dine egne spilleminutter i Holland?"

"Mod Feyenoord var jeg selv godt med i mange kombinationer, men mod Brugge var jeg lidt træt i benene efter den hårde træning vi havde været igennem, så der lykkedes alting ikke helt, som jeg gerne ville. Men efter vi kom hjem, har vi haft en god uge på træningsbanen, og nu er jeg helt klar til i morgen og glæder mig bare til, at vi kommer i gang."

Viktor Claesson


"Og så skal I være med i en del af den fælles klubmarch, inden det går løs i Parken?"

"Ja, det bliver nyt at prøve for os alle, så jeg er spændt på at se, hvordan det går. Men det er fint, at vi på den måde kan være så tætte med fansene," sluttede Viktor Claesson.

>> Du kan stadig finde gode pladser til kampen på billet.fck.dk