Anders Storskov

Storskov stopper i FCK

F.C. Københavns fysiske træner, Anders Storskov, stopper i klubben efter sæsonens sidste kamp mandag blev spillet mod Manchester United.
 
“Anders har leveret en helt fantastisk indsats for klubben gennem 20 år og han har været en stor del af den udvikling, vi har været igennem i FCK," siger Ståle Solbakken.

"Baggrunden for, at vi nu stopper samarbejdet er en omstrukturering af vores sundhedssektor foretaget på baggrund af en grundig både ekstern og intern analyse. Det gør, at vi skal arbejde på en ny måde på en række områder, herunder det område, Anders har haft ansvaret for. Det har vi valgt at finde en anden profil til."

"Vi kommer alle til at savne Anders, der er meget mere end en kollega for os på Nummer 10 og vi ønsker ham alt det bedste,” siger Ståle.

Anders Storskov kom til FCK i 2000 og har siden været med til at vinde blandt andet 12 mesterskaber for klubben:

“Jeg har haft en masse utroligt gode år i FCK, hvor jeg har nydt at arbejde med dygtige kolleger og et hav af dygtige spillere."

"Det er selvfølgelig vemodigt at sige farvel til, og jeg kommer til at savne alt og alle, ligesom jeg håber det bedste for alle i klubben i fremtiden. Jeg føler samtidig, at jeg er klar til at prøve andre spændende ting af i mit arbejdsliv, og jeg har en masse erfaring, jeg kan tage med videre,” siger Anders Storskov.
 
Den nye konstellation omkring sundhedssektoren og trænerteamet bliver meldt ud, så snart det er på plads.
 
Alle i FCK takker Anders for hans dedikerede indsats for klubben gennem mange år.