Kalle Johnsson

Kalle Johnsson: Nok min personlige rednings-rekord


Kalle Johnsson stod som så ofte før i denne sæson en pragtkamp mod Manchester United. Og alle hans redninger mod forsøg fra Martial, Pogba, Fernandes & Co. blev i den grad bemærket.

TV-værten og den tidligere topspiller Gary Lineker kaldte ham på Twitter for ’Vanvittig’, og den tidligere Arsenal-, Chelsea- og Barcelona-stjerne Cesc Fabregas skrev, at Kalle spillede sit livs kamp - ’Incredible’! Og den slags ros er hovedpersonen ikke overraskende godt tilfreds med.

”Det er sjovt… Det bliver man jo glad for at læse! Jeg prøver bare at gøre mit arbejde og hjælpe holdet. Men det er da rart, at der bliver lagt mærke til ens præstationer,” siger Kalle Johnsson.

Ifølge BBC leverede ’Kalle Plankeværk’ hele 13 redninger i kampen - flest af en målmand i en Europa League-kamp i over 10 år. Og den svenske klassekeeper indrømmer, at han havde en travl aften på kontoret.

”Det her er nok min personlige rekord. Jeg kan huske, at jeg engang i en kamp i Frankrig havde 11 redninger i én kamp mod Lyon. Det var vist flest - indtil i går! Resultatmæssigt var det lidt ærgerligt, men præstationsmæssigt var det nok den bedste måde at slutte sæsonen af på - og det skal vi alle tage med videre til næste sæson,” siger Kalle Johnsson og runder en vild aften af således:


”Det var jo en god kamp, både for holdet og for mig selv. Jeg kom ind i et godt flow, selvom jeg faktisk følte, at jeg lidt skidt i gang med kampen - de fik bl.a. annulleret et mål for offside jo. Men siden kom jeg bedre med og fik lavet nogle vigtige redninger, hvilket altid hjælper på selvtilliden. Det var synd, at vi ikke fik et godt resultat, men jeg er glad for min præstation alt i alt mod så stærkt et United-hold,” siger Kalle Johnsson.

Spillerne går nu på en velfortjent ferie i et par uger, inden forberedelserne starter til næste sæson.