Dame N'Doye

Spillerreaktioner: Ikke godt nok i dag

Carlos Zeca
"Vi fik en dårlig start og fik også begået et straffespark, men ellers synes jeg, at vi var i kontrol - men desværre kom de så foran 1-0. Herefter prøvede vi alt hvad vi kunne for at få udlignet, vi fik presset dem, men udlignet fik vi ikke før pausen. I 2. halvleg foregik spillet næsten kun på deres banehalvdel, og vi forsøgte - og lykkedes med - en forholdsvis hurtig udligning. Derefter var der bare ikke så meget der lykkedes. Vi havde det svært - og vi må nok erkende, at vi alle skulle have leveret en bedre indsats".

Jesse Joronen
"Det var ikke godt nok i dag, og her taler vi både om holdet og om min egen indsats. Men nu må vi analysere kampen, have fokus på hvad der gik galt - og så lære af det. Men når vi spiller hjemme som i dag, så skal vi simpelthen få mere ud af sådan en kamp. Men det fik vi altså ikke, så nu gælder det om at komme tilbage, og det i form af en sejr om seks dage.

Rasmus Falk
"Det er de tekniske fejl, der kostede os sejren i dag. Vi lavede alt for mange individuelle fejl, og det gjorde, at vi fik ødelagt rytmen i kampen. Vi skabte egentlig nok muligheder, men vi var alt for dårlige på bolden i dag - og det gjorde, at de fik muligheden for at få point. Så ganske kort er det nok de mange tekniske fejl, der kostede os sejren".