Jacob Lauesen, Rebecca Steele og Sune Smith-Nielsen

Rebecca Steele ny projektchef for kvindefodbold i FCK

F.C. København har ansat Rebecca Steele som ny projektchef for klubbens kvindefodbold.

Rebecca Steele kommer fra en stilling som Head of Change Management i DBU, hvor hun har arbejdet med strategi og udvikling. Rebecca Steele tiltræder i FCK pr. 1. marts 2023
 
Ved præsentationen af FCKs ”Vi er København” strategi i november blev det annonceret, at klubben vil etablere et kvindefodboldhold indenfor strategiperioden, der går frem til 2027.

Nu er personen, der skal styre projektet, fundet i Rebecca Steele. Udover sin rolle i DBU har hun også været en del af bestyrelsen i HB Køge og har selv været aktiv fodboldspiller.
 
Jacob Lauesen: Stærk faglighed og stort drive
”Vi har haft mange stærke kandidater til rollen, men Rebecca har skilt sig ud med sin stærke faglighed i kombination med stor erfaring i fodboldbranchen og dens forhold," siger Jacob Lauesen, direktør i F.C. København.

"Hun har et stort drive for at få kvindefodbolden i FCK til at være både konkurrencedygtig og bæredygtig. Vi er meget glade for at få hende med ombord.
 
”Interessen for kvindefodbold er enormt stor, og vi har allerede mange interessante partnere, der har meldt sig på banen. Rebecca vil nu overtage styringen af projektet og bringe det i den rigtige retning, så vi skaber den bedst mulige model både kommercielt og sportsligt for kvindefodbold i København,” siger Jacob Lauesen.

Rebecca Steele: En vildt interessant proces
For Rebecca Steele er rollen som projektchef for opbygningen af et ambitiøst kvindefodboldprojekt en spændende og vigtig opgave:
 
”F.C. Københavns indtog kan blive en gamechanger for kvindefodbolden i Danmark," siger Rebecca Steele.

"Derfor er det en helt vildt interessant proces at være en del af og være med til at starte op, så retningen, fundamentet og konstruktionen bliver den rigtige at bygge på fremover."

"Jeg ser meget frem til at være en drivkraft for projektet sammen med de dygtige mennesker, der i forvejen er i klubben."
 
Sune Smith-Nielsen: En sjælden kombination af kompetencer
Ansættelsen af Rebecca Steele er første skridt i etableringen af F.C. Københavns kvindefodboldprojekt."
 
”Det har været afgørende for os at få en projektchef, der har stærke organisatoriske kompetencer og indsigt i både de sportslige og kommercielle aspekter," siger udviklingsdirektør Sune Smith-Nielsen.

"Det er en sjælden kombination, men det har vi fundet i Rebecca."

"Hun bliver nu primus motor på at skabe den rigtige konstruktion, så vi får et kvindefodboldprojekt, der både sportsligt og kommercielt kommer op på det niveau, som et FCK projekt skal have."

"Det vil tage den tid, det tager, men det er vigtigere for os at gøre det rigtigt end at gøre det hurtigt,” siger Sune Smith-Nielsen.
 
Alle i F.C. København byder Rebecca velkommen i klubben.

Rebecca Steele