F.C. København udvider digitalt univers med ny app, videoplatform og FCK+ abonnement 

Vi er glade for i dag at kunne præsentere væsentlige udvidelser til vores digitale univers i form af: 

  • Ny F.C. København-app
  • Nyt FCK TV-univers
  • Nyt FCK+ abonnement

De store opdateringer er seneste nyt indenfor klubbens strategiske mediesatsninger samt videreudviklingen af F.C. Københavns digitale fanoplevelse. Læs mere om det hele her i artiklen. 

Ny F.C. København app
Den nye F.C. København-app imødekommer et stort ønske hos vores fans om en moderne og tidssvarende afløser for VoresKBH-appen, som udfases og udgår helt den 1. juli 2023.

Den nye F.C. København app samler din adgang til klubben så du hele tiden kan holde dig opdateret på seneste nyt fra Byens Hold. I appen får du et samlet overblik over nyheder, livescore & statistik, adgang til det nye FCK TV-univers, overblik over kommende kampe, resultater og dine fan-fordele. Med muligheden for at vælge push-notifikationer til, får du hurtigt besked om de væsentligste FCK-nyheder.

Derudover giver appens Wallet-funktion dig mulighed for at samle dine kort-, abonnement- og billet-produkter, så du nemt kan se og scanne dine produkter ved ankomst til Parken.

For at få mest muligt ud af den nye app, skal du logge ind med din FCK Profil. Har du ikke sådan en allerede, så kan du oprette dig via den nye app. Har du sæsonkort eller abonnement, så husk at oprette dig med den e-mail, du har koblet til dit kort/abonnement. 

App Store knapgoogle play

Appen hedder "F.C. København" på begge tjenester

Nyt FCK TV videounivers
I den nye F.C. København app og på tv.fck.dk findes nu det populære videoindhold fra FCK TV. På det nye site og i appen kan du både finde det nyeste indhold, men også gå på opdagelse i alt det gode fra arkivet. Der vil i fremtiden komme endnu flere nye videoformater, livestreams, dokumentarer og andet godt fra FCK TV.

I FCK TV’s nye videounivers kan du nemt se alt det gode videoindhold på flere måder:

  • direkte i appen
  • på det nye site, tv.fck.dk
  • eller caste til dit TV

Nyt FCK+ abonnement
FCK+ er en ny abonnement-mulighed for de F.C. Københavnere, der ønsker adgang en række fanfordele, herunder adgang til endnu mere indhold i det nye FCK TV-univers, men ikke nødvendigvis en fast adgang til alle hjemmekampe i Parken.

Med et FCK+ abonnement får du eksempelvis eksklusiv adgang til endnu flere livestreams, hele spillede kampe on demand, dokumentarer, Klubhuset og meget mere.

Derudover giver FCK+ abonnementet dig 10% rabat på billet til 3F Superliga-kampe i Parken, forkøbsret til udvalgte kampe, optjening af loyalitetspoint samt 10% rabat i FCK Fanshop. 

Nuværende sæsonkortholdere og abonnenter har ligeledes adgang til det fulde FCK TV-univers (både i den nye app og på tv.fck.dk), og øvrige F.C. Københavnere kan tegne FCK+ abonnement for 59,- kr. pr. måned uden nogen binding.

>> Læs mere om FCK+ her 

Ét samlet login med FCK Profil 
De nye platforme er forbundet via FCK Profil, der samler alle oplysninger ét sted og giver ét samlet login. Hvis du ikke allerede har en FCK Profil, kan du med fordel oprette en her

Udover tv.fck.dk og den nye app, er din FCK Profil også forbundet til fckfanshop.dk og billet.fck.dk og dermed til billet-produkter og fordele som abonnent og sæsonkortholder.