Mohamed Daramy

Reaktioner fra Falk, Stage og Daramy

Rasmus Falk
"Det var varmt i dag, det kunne vi godt mærke inde på banen, og vi kunne også mærke, at det er længe siden, vi har spillet en betydningsfuld kamp. Vi  kunne og burde have scoret mere i 1. halvleg, så det ikke var blevet så hektisk, efter de kom på 1-1, men vi klarede den alligevel. 4-1 ser flot ud, og vi leverede også en god præstation, men de sidste mål faldt også først helt til sidst."

Jens Stage
"Det var først og fremmest vigtigt, at vi fik lagt et højt tempo fra start. Det var lige præcis, det vi ønskede på forhånd, for det er vi nødt til, for at vise at vi er det bedste hold. Jeg skulle selv have scoret en enkelt i dag, men generelt er jeg fint tilfreds med indsatsen. Jeg følte mig godt tilpas og kom med i mange aktioner, men hele holdet spillede også godt i dag."

Mohamed Daramy
"Lækket med mål og assist! Jeg føler mig i god form, og har også fået lavet mål og assist i træningskampene, men jeg synes også, at hele holdet står stærkt i dag. Vi spiller dem ud af banen i lange perioder, og så er det stærkt at komme igen og score tre gange, efter de kom på 1-1. Da vi gik på banen, vidste vi ikke, at FC Midtjylland havde tabt, vi hørte kun i bussen på vej herop, at de var bagud."