Guillermo Varela

Varela: Jeg har savnet fodbold SÅ meget!I aften skal løverne i aktion i 3F Superligaen for første gang siden den 8. marts. Og Guillermo Varela glæder sig til at trække i kamptrøjen igen efter den lange pause på grund af den globale viruspandemi.”Jeg føler mig i fin form, fuld af spillelyst og klar. Vi har trænet godt, og det har nærmest været som en to måneder lang preseason før sæsonstart. Og nu skal vi endelig i kamp! Jeg har savnet fodbold SÅ meget,” siger Varela forud for kampen på Lyngby stadion kl. 18.00 og opsummerer de svære måneder siden verden blev ramt af covid-19 således:

”Det har været en skør tid og selvfølgelig en svær situation for os. Min kæreste har heldigvis været med mig her i København hele tiden, hvilket har været rart. Og jeg har tilbragt meget tid sammen med Pep Biel og Michael Santos. Vi har drukket meget mate og spillet meget PUBG (PlayStation-spil, red.) Men jeg har snakket meget omkring det hele med min familie derhjemme via FaceTime og WhatsApp. Vores ’mentaltræner’ Martin Langagergaard har også været god at sparre med for alle spillerne i truppen - især os udlændinge. Men nu går det lykkeligvis den rigtige vej mange steder, og nu ruller fodbolden også igen i Danmark,” lyder det med begejstring i stemmen.


Sæsonens første møde med oprykkerne fra Lyngby gav en 2-0-sejr i sensommeren. Og den uruguayanske back tror fuld og fast på endnu en sejr 2. pinsedag.”Det er den første kamp efter pausen, så man skal lige finde sig tilrette på banen som hold igen. Men det bliver afgørende, at vi formår at holde koncentrationen og formationen hele kampen igennem. Og vi er klar til at kæmpe for de tre point - og for vores fans, selvom de ikke kan støtte os på stadion.”

Husk, at du kan se kampen mod Lyngby kl. 18.00 direkte på Canal 9 eller Dplay/Eurosportplayer.