Nicolai Boilesen

Reaktioner fra Boilesen, WInd og Grabara

Nicolai Boilesen
”Vi er alt for dårlige i dag, især i 1. halvleg, hvor vi har rekordmange boldtab. Det er noget af det værste, jeg har været med til, og det gælder også mig selv.”

”Vi var forberedt på, hvad de ville komme med rent taktisk, men vi formår slet ikke at udnytte de rum, der kommer bag deres presspil, for vi er simpelthen for dårlige i boldomgangen.”

”Vi får underkendt et mål efter pausen, og de får straffe, og det er selvfølgelig en vigtig periode, hvor det går deres vej, men det her er ikke uheld eller små marginaler. Vi skal simpelthen spille bedre.”

”Vi må se os selv i spejlet, for alt er jo ikke kulsort, men i dag var det absolut ikke godt nok. Jeg synes ellers, der var noget, vi kunne tage med fra kampen i torsdags i forhold til fight og vilje, men i dag foregår det hele på deres præmisser.”

Jonas Wind
”Det er mega-frustrerende, at vi laver så mange fejl, for de sidder jo helt på det i 1. halvleg, og selv om det blev bedre efter pausen, blev det ikke godt nok. Vi mangler kvalitet hele vejen rundt, og jeg kan heller ikke glæde mig over at score et mål, når vi taber et Derby.”

”Der har da været værre perioder i min tid i klubben, men et Derby-nederlag er aldrig sjovt, og det sidder tungt i os alle sammen. Det er nok fint med en uge på træningsbanen, men vi vil også gerne hurtigt ud og revanchere os oven på det her, og det må vi så vente med til på søndag mod Vejle.”

Kamil Grabara
”Vi lavede for mange fejl, også jeg selv, og alt i alt gav vi dem for meget selvtillid, især før pausen.”

”Den første straffesituation er det ren film fra hans side, for der var ingen kontakt mellem mig og ham, men den næste er god nok, der er straffe. Det går ikke altid, som man håber, når man prøver at redde tingene, mere er der ikke rigtig at sige til det.”