Jess Thorup

Thorup: Vi leverer slet ikke i dag

”Vi leverer slet ikke den præstation, vi havde håbet på, og især ikke i 1. halvleg, hvor vi laver alt for mange fejl,” sagde Jess Thorup efter 1-2-nederlaget i Brøndby.

”Et er at lave fejl, men den måde vi gør det på i dag, det er ikke acceptabelt. I 2. halvleg blev det lidt bedre, hvor vi prøvede at kæmpe os tilbage og også fik reduceret, men præstationen var stadig ikke god nok.”

”Vi må kigge indad, det skal jeg være den første til, for det er mit ansvar. Vi gjorde ikke det, vi skulle i dag, og det kan vi simpelthen ikke være bekendt. Især i sådan en kamp, der betyder så meget for så mange, ud over selve pointene.

”Efter kampene mod Viborg og SønderjyskE kunne vi sige, at vi var lige ved at få sejrene, men den snak skal vi ikke have i dag. Det var hverken marginaler eller sidste-minuts-afgørelser, for vi var hele tiden på bagkant i kampen, og derfor er det da også helt fortjent, at Brøndby vinder.”

”Nu har vi en hel uge uden midtugekampe, og det er nok meget godt, at vi kan få arbejdet nogle ting igennem på træningsbanen inden den næste kamp.”