Rangers FC-testkamp i Glasgow 16. januar

F.C. Københavns første testkamp efter vinterpausen er på plads, og det er mod Rangers FC i Glasgow tirsdag den 16. januar, kl. 21.00 (dansk tid, dvs lokal tid kl. 20.00).

"Vi er meget glade for denne mulighed for at indlede vores forberedelser med en testkamp som denne mod en kompetent modstander, der kan presse os allerede i vores første kamp, ligesom vi oplevede det med Leverkusen-kampen i januar i år," siger Jacob Neestrup.

Kampen spilles på Ibrox Stadium og er åben for tilskuere, og Rangers FC sætter billetter i åbent salg til deres fans den 22. december. Nærmere information følger om billetter til udeafsnittet for F.C. København-fans, der ønsker at overvære kampen.

Vi planlægger også at streame kampen i vores app og på tv.fck.dk.

Baggrund
Vi mødte senest Rangers FC for 20 år siden, da vi spillede 1-1 i en Champions League-kvalifikationskamp, men tabte 1-2 i returkampen i Parken på et sent Rangers-sejrsmål.

Tidligere mødte vi dem også i træningskampe i Parken i 1996 og 2001.

Rangers FC kæmper ligesom F.C. København om at spille europæisk efter nytår, når de i næste uge møder Real Betis i Sevilla i den sidste gruppekamp i Europa League.

Den skotske liga holder en mindre vinterpause fra den 2. januar, så testkampen den 16. januar er et led i Rangers' forberedelser til en pokalkamp mod Dumbarton den 20. januar og en ligakamp mod Hibernian den 24. januar.

F.C. København tager på træningslejr i Portugal fra den 31. januar eller 1. februar til og med den 10. februar samt planlægger yderligere et par testkampe i januar.