Nye ansigter i Talentafdelingen

Til den kommende sæson er der flere nye ansigter og ændringer i F.C. Københavns Talentafdeling.

Hugo Vicente U17-cheftræner
Ny U17-træner bliver portugiseren Hugo Vicente, som senest har været U19-træner og spillerudvikler i Viking Stavanger. Tidligere har Hugo arbejdet i Portugal for Benfica og Braga, hvor han bl.a. har været talentchef.

Morten Nordstrand U17-assistenttræner
Som assistenttræner får Hugo Vicente en god, gammel FCK-kending Morten Nordstrand, der netop har afsluttet sin aktive spillerkarriere med en sæson i Fremad Amager. 

Hjalte Nørregaard U19-assistenttræner
Hjalte har de seneste to sæsoner være U17-assistenttræner og bliver nu assistenttræner for Brian Riemer på U19-holdet.
 
Målmandstræning
A-holdets nye målmandstræner Kim Christensen bliver også fagansvarlig for Talentafdelingens målmandstræning. Rasmus Lindbjerg står i dagligdagen for målmandstræningen fra U13–U19.

Samarbejdsklub-projektet
Talentchef Sune Smith-Nielsen overtager den overordnede styring af samarbejdsklub-projektet.

Rekruttering
Morten Grahn bliver ny rekrutteringschef. Morten har gennem årene haft flere funktioner i klubben og bl.a. været A+-træner, U19-træner og udviklingschef for U13-U15. Christian Wilkens bliver delansvarlig for rekruttering til U10-U13.

Ud over de nye ansigter tager Talentafdelingen afsked med Mikkel Hemmersam, som i mange år var afdelingens rekrutteringschef.

"Vi vil gerne sige en stor tak til Mikkel for en kæmpe indsats gennem de fire år, hvor han har været med til at udvikle scouting- og rekrutteringsafdelingen til højeste nationale niveau. Med sin stærke personlighed og store faglige kapacitet har han også været en væsentlig bidragsyder i at udvikle vores samarbejdsklub-projektet. Det er en markant skikkelse, der forlader os, og vi ønsker ham alt det bedste i fremiden," siger Sune Smith-Nielsen.