Alle mand blev kastet frem i de sidste minutter
Alle mand inkl. keeper Simon Rossil blev kastet frem i de sidste minutter, men forgæves
Alexander Hjælmhof havde et skud på indersiden af stolpen
Alexander Hjælmhof havde et skud på indersiden af stolpen lige efter pausen
U17 linet op til kamp i Telia Parken
Mohamed Daramy fejrer sin scoring til 1-1
Mohamed Daramy fejrer sin scoring til 1-1
Mange var mødt op i Telia Parken til U17-guldkapmen
Mange var mødt op i Telia Parken til U17-guldkapmen
Ahmed Daghim jubler efter at have scoret til 2-1
Ahmed Daghim jubler efter at have scoret til 2-1
Tobias Pedersen i duel med en AGF'er - til højre Marcus Korang
Tobias Pedersen i duel med en AGF'er - til højre Marcus Korang

U17: AGF har matchbold efter 3-2-sejr

AGF vandt dagens "guldkamp" i Telia Parken med 3-2, så nu har de "matchbolden" på lørdag. Med en sejr hjemme over Haderslev er de mestre uanset hvad, men hvis ikke kan vi stadig tage guldet ved på hjemmebane at slå Vejle.

U17-holdet lagde godt ud i dag, men AGF kom tidligt foran på en kontrascoring af 1-0 ved Gustav Mogensen. Efter ti minutter udlignede Mohamed Daramy, og efter en halv time bragte Ahmed Daghim os foran på et flot langskud. Lige efter pausen ramte Alexander Hjælmhof indersiden af stolpen, og i stedet udlignede AGF's Anders Fæster på hovedstød seks minutter efter pausen. Afgørelsen faldt i det 67. minut ved Mikkel Møller Lassen, og selv om vi kastede alt frem i slutningen/tillægstiden, lykkedes det ikke at fremtvinge en udligning.

Da den første skuffelse havde lagt sig, satte cheftræner Jacob Neestrup disse ord på kampen:

"Selv om vi kommer bagud, synes jeg vi spiller en vanvittig stærk 1. halvleg, vi har vel 20-25 minutter midt i halvlegen, som nok er noget af det bedste, vi har spillet i sæsonen. Vi er meget boldsikre og flytter dem fra den ene side til den anden, og vi er stærke til at komme hurtigt ind og ud i mellemrummet, og vi scorer to flotte mål. Men jeg sad også og krydsede fingre for, at vi skulle komme foran med to, for det at gå til pause kun foran med en, så vidste man godt, at så var det en ny kamp i 2. halvleg," sagde Neestrup.

"Så starter vi med at ramme indersiden af stolpen i 2. halvleg, men kampen er stadig på vores præmisser, da de stadig står langt tilbage, men de bliver bedre til at lukke de rum ned, som vi var gode til at spille i. Men vi havde god offensiv kontrol, indtil de udligner til 2-2. Så handler det ikke om taktik mere, så bliver det mentalt ,og nogle bliver påvirket mere end andre. Og derfra bliver kampen mere rodet og mere på deres præmisser."

"Et point havde været okay for os, men nu tabte vi, og det vidste vi jo godt kunne ske mod et godt hold. Men der skal jo ikke ske mirakler. Hvis vi vinder på lørdag, er der en mulighed, for de skal også vinde mod Haderslev, der har taget en del point fra topholdene på det sidste."

"Men vi skal bare have fokus på vores egen kamp, og det bliver selvfølgelig en mental udfordring, for det er en kæmpe skuffelse for drengene over resultatet og med at vi ikke lykkes med det vi gerne ville efter de kom på 2-2," sluttede Jacob Neestrup

Holdet:
1 Simon Rossil - 2 Ludvig Henriksen (3 Sofus Koch Erichsen), 13 Sebastian Fischer-Larsen, 5 Jacob Haahr Steffensen, 18 Marcus Korang - 9 Ahmed Daghim, 6 Emil Lund Antonsen, 4 Jonathan Canto Nielsen (anf.), 7 Tobias Pedersen (17 Gabriel Johansen) - 11 Alexander Hjælmhof (21 Kristall Mani Ingason), 14 Mohamed Daramy

Begge holds kampe på lørdag har kick-off kl. 14, og vores kamp spilles på KB's anlæg.