Jacob Neestrup

Neestrup: Vi måtte grave dybt efter den arbejdssejr i dag

”Det var ikke den præstation, vi gerne ville have leveret, men hvis man vil være dansk mester, skal man også kunne vinde på sådan en dag,” sagde cheftræner Jacob Neestrup efter dagens 2-1-sejr over Viborg FF. En kamp, der ligesom i Randers i mandags, kunne være gået begge veje.

”Jeg synes ikke, det er ufortjent, at vi vinder, men Viborg kunne også have vundet, og den kunne være endt uafgjort.”

”Vi mangler den friskhed, vi har haft i vores spil tidligere, men vi har hele tiden vidst, at der i løbet af sæsonen ville komme sådan nogle perioder, og derfor er jeg særligt glad for, at alle arbejder og kæmper stenhårdt for det i dag. Det har jeg også rost spillerne for her bagefter.”

”Og så har vi selvfølgelig også nogle individualister, der leverer nogle afgørende aktioner. Falk er jo helt kampafgørende i dag, og Mo er også en fantastisk individualist, der kan gøre noget på et meget højt niveau.”

Der blev også comeback til Andreas Cornelius efter en skadepause, og han var ifølge Neestrup også med til at gøre en forskel.

”Corner har været et monster til træning i den her uge, og han kommer også ind og gør en forskel i dag. Selvfølgelig vil han også gerne score, det vil alle angribere, men han bidrager med meget andet i dag som opspilsstation og med at holde deres forsvarere beskæftiget.”

”Det kan godt være, at han ikke har scoret i Superligaen endnu, siden han kom tilbage, men det var ottende gang, han var på banen i dag, og vi har vundet hver gang,” sluttede Jacob Neestrup med et smil.