Mohamed Daramy

Smil i Parken: 2-1 over Viborg

Viborg åbnede kampen bedst, men løverne scorede først - efter ti minutter strøg Daramy igennem på venstrekanten og ned i feltet, hvor han udplacerede Lucas Lund til københavnsk 1-0-føring.

I 18. minut var Daramy centimeter efter at fordoble føringen med et drøn af et langskud på stolpen, men gæsterne var aldrig ude af kampen og spillede friskt deres chance. Det kneb dog med at komme til farlige afslutninger, men det var ikke ufortjent, at de kort før pausen udlignede, da Elias Achouri i to forsøg passerede Kamil Grabara.

2. halvleg blev en tæt og jævnbyrdig affære, der længe stod på vippen - indtil en genistreg af Rasmus Falk spillede Claesson helt fri til et mål i 75. minut, der viste sig at blive sejrsmålet.

Tak til 26.947 tilskuere for at levere en helt forrygende kulisse i Parken - og også en varm tak til SMIL-børnene, der gik med spillerne på banen og havde tegnet rygnumre og spillernavne på trøjerne. Det blev på alle måder en dag med mange smil i Parken!

Næste kampe
Nu venter to udekampe mod AGF og FC Nordsjælland (pokal), hvor vores udebaneafsnit er udsolgt - og herefter et Derby den 30. april, der også er udsolgt p.t. Men du kan skrive dig på venteliste her til eventuelt frigivne pladser til Derby.

>> Venteliste til Derby-billetter