Jacob Neestrup

Neestrup: Vi er alle enormt skuffede

"Jeg står med en forfærdelig følelse her lige efter kampen, hvor vi alle er enormt skuffede," konstaterede Jacob Neestrup efter 2-3-nederlaget i Aarhus, som betød et definitivt farvel til at genvinde mesterskabet.

"Vi fik ellers en fin start og kom tidligt foran, men jeg er skuffet over, at ikke holdt fast, og at vi faldt helt sammen den næste halve times tid, efter de udlignede."

"Det kan godt være, at det var presset fra den modgang, vi har haft på det seneste, men det var for dårligt, for der spillede vi slet ikke, som vi gerne ville, men vi havde jo alligevel chancerne til at udligne inden pausen."

"Efter pausen synes jeg, at spillerne gjorde alt hvad de kunne for prøve at komme tilbage, men vi havde bare bragt os selv i en udgangsposition, hvor det blev for svært."

"Det er hårdt lige nu, og det gør ondt at står her og erkende, at vi ikke længere har chancen for at genvinde mesterskabet, og det er jeg selvfølgelig ked af og kan kun beklage over for alle F.C. Københavnere."

"Jeg ved ikke, hvilke ord man skal sætte på det, men Superligasæsonen er ikke godkendt, uanset hvordan det går på søndag. Det gælder naturligvis også mig som cheftræner, for vi vinder og taber sammen."

"Men forhåbentlig har vi to kampe tilbage i Parken, som vi skal slutte af med to sejre, og så må vi tage den længere evaluering bagefter," sluttede Jacob Neestrup.

- - - -

Med mindst uafgjort på søndag i en allerede udsolgt Parken mod FC Nordsjælland får vi en playoff-kamp i Parken fredag den 31. maj om en plads i Conference League-kvalifikationen.