Rasmus Falk, Jacob Neestrup og Viktor Claesson

Neestrup før Bayern: Holdet står godt

På dagens pressemøde forud for opgøret mod Bayern Munchen gav Jacob Neestrup en status på et par spillere, samt hvor holdet står på nuværende tidspunkt.

Status på truppen
Jacob Neestrup gav på dagens pressemøde en status på skadesituationen.

”Kevin er med i truppen, han har trænet fuldt med i dag, og Boile er også med i truppen, og det er vel det eneste nye siden sidst.”

”Kevin har været en af vores bedste spillere i dette efterår defensivt, men også offensivt, hvor han har givet os nogle andre nuancer i spillet, når vi har skullet bygge op nedefra.”  

”Boilesen har været ude i lang tid, og fik en re-skade for lidt tid siden, men alle os der kender Boile, kender hans kvalitet og hans ro på bolden, det gør han kan være en gevinst selvom han lige er kommet tilbage.”

>> Se hele truppen her

Hvor står holdet
Neestrup blev spurgt ind til, hvor han synes, at holdet står på nuværende tidspunkt.

”Jeg synes, vi står et godt sted. Vi står lige så godt, som hvis vi havde vundet 2-0 i søndags. Vi er ikke selvfølgelig tilfredse med det vi leverede i lørdags, men vi ser det som en isoleret kamp, ligesom da vi tabte til Silkeborg.”

”Derfor synes jeg som sagt, at vi står så godt, som vi kan i forhold til at skulle bide skeer med et af verdens bedste hold, så det bliver en kæmpe kamp og en stor mundfuld.”

Et godt resultat
Selv om modstanderen er svær, mener Neestrup stadig, at der er chance for point.  

”Et perfekt resultat vil være en sejr, et godt resultat vil være point, og hvis det skal opnås, skal vi levere godt. Men vi kan også tabe i morgen, selvom vi har leveret en god præstation.”

”Hvis vi kigger et år tilbage, mødte vi Manchester City som senere gik hen og vandt turneringen, så vi ved, at det er muligt at lave et resultat i morgen. Den mulighed skal vi gå efter, og det kan vi kun gøre, hvis vi er top disciplinerede i vores defensiv, og hvis vi tør at tage spillet til os på de rigtige steder på banen,” afsluttede Neestrup.  

Neestrup blev fulgt op af Viktor Claesson, som mener at selvtilliden fra sidste års Champions League kan bruges på banen i morgen.  

 ”Vi går ind til kampen med en stor selvtilid. Sidste sæson tabte vi ikke i Parken til tre virkelig gode modstandere. Så specielt sidste års Champions League kan vi lære noget af og tage med ind på banen i morgen.”

Der er kickoff i en udsolgt Parken tirsdag kl. 21.00, og ser du den i stedet på TV3+ eller Viaplay, kan du se optakt fra kl. 19.30.