Peter Ankersen og Harry Kane

2-1 til Bayern i Parken

Et føringsmål af Lukas Lerager efter pausen tændte håbet i den propfyldte Parken, men Bayern vendte det 2-1-sejr på mål af Jamal Musiala og Mathus Tel.

Københavnerne lagde godt og aggressivt ud og viste allerede i de første minutter, at man var klar til at spille sin chance, men snart tog Bayern mere over og var mest på bolden i resten af halvlegen.

Det brændte på et par gange i vores felt, men med en meget koncentreret og disciplineret holdindsats, så holdt vi dem fuldstændig fra farlige chancer i de første 45 minutter.

Samtidig tog vi de chancer, der bød sig for at komme op og spille på deres halvdel, og det blev også til enkelte afslutninger, som dog ikke voldte problemer for Sven Ulreich i Bayern-målet.

Ti minutter efter pausen eksploderede den i forvejen helt fantastiske stemning i Parken, da Lukas Lerager bankede en returbold ind til 1-0, efter et blokerer skud fra Claesson.

Over for det sindssyge københavnske  arbejdsraseri, hvor alle ofrede sig for hinanden over hele banen, så vaklede Bayern for en stund - men midt i halvlegen lykkedes det Jamal Musiala at komme på skudhold på kanten af feltet, og han udlignede til 1-1.

Et kvarter før tid havde Mohamed Elyounoussi en stor mulighed for at bringe løverne foran igen, da han skød tæt forbi efter Diogos flotte forarbejde.

I stedet slog Bayern til i 83. minut, da Thomas Müller blev helt fri, men endte med at spille ligeledes indskiftede Mathys Tel helt fri til scoring.

Vi kæmpede til det sidste for udligning, men kom ikke tættere end et Jordan Larsson-hovedstød som var meget tæt på at gå ind i de allersidste minutter af tillægstiden!

En ærgerlig afslutning på en stor københavnsk fodboldaften med 35.690 på tribunerne, som blev vidner til en meget flot præstation af de danske mestre - som blot ikke rakte til point mod de tyske mestre.