Jacob Neestrup

Neestrup: Det her er spillernes sejr

"Som anden halvleg skred frem, så fik vi mere og mere overtag, og det blev en helt lige kamp, som til sidst tippede til vores fordel. Men jeg erkender, at kampen kunne have været forbi efter 45 minutter," sagde Jacob Neestrup efter det hæsblæsende Derby, som mestrene endte med at vinde 3-2.

"Det var spillerne, der vandt kampen i dag. Vi har en enorm bredde og nogle virkelig gode spillere, som leverer en fremragende præstation i dag, hvor cheftræneren ikke ramte den lige i røven..."

"Der var noget i min plan, der åbenlyst ikke fungerede i forhold til vores tidligere opbygningsspil, hvor vi spillede med én i forrummet i stedet for to, og hvor Diogo kom til at ligge i en position, hvor han ikke kom til rette. Der var også for lange afstande i holdet, og så var vi også for massive ved deres mål."

"Men jeg er en priviligeret træner, fordi vi har så bred og stærk en trup, hvor rigtig mange af mine spillere lige er en lille smule bedre end modstandernes."

"Spillere som Orri, Claesson og Roony var nok de sureste i hele København i går, da de fik at vide, at de ikke skulle starte inde, men se hvad de går ind og præsterer i dag, og det gælder også de andre indskiftede, jeg er meget imponerenet over alle dem, der kommer ind i dag. Den bredde er kampafgørende, så den her sejr er udelukkende spillernes."

"Jeg synes, det er virkelig outstanding, det vi viser i den her uge med først at tage til Farum og få et trods alt godkendt uafgjort resultat og så tage til Istanbul og være så gode, som vi var, og så skulle håndtere skuffelsen bagefter. Og så tager vi herud, spiller en skidt 1. halvleg, er bagud to gange, men vinder alligvel til sidst."

Efter Roonys andet mål, der viste sig at blive sejrsmålet, løb han direkte ud og krammede Neestrup, som også kun havde lovord til overs for den unge svensker:

"Han har løftet sig virkelig meget i den her sæson og er vores Superligatopscorer nu. Det gjorde ondt at sætte ham på bænken, og havde vi spillet hjemme i Parken, var han måske startet inde, men hvor er det dog fedt at se det, han går og ind og leverer i dag," sagde Jacob Neestrup.

Med sejren forsvarede løverne førstepladsen, inden vi nu tager fat på en uge med en pokalkamp ud mod Lyseng på onsdag og en hjemmekamp mod FC Midtjylland i Parken på lørdag.

Roony Bardghji