Jacob Neestrup

Neestrup: Det ene point var fortjent ud fra kampens præmisser

"Set over kampen som helhed, synes jeg det var fortjent, at vi fik det ene point," sagde Jacob Neestrup efter den sene udligning i Brøndby, hvor Roony Bardghji udlignede i 98. minut.

"Vi var virkelig dårlige i de første 15-20 minutter, hvor vi gav os selv nogle meget dårlige betingelser for at få point. Vores bagkæde blev sat i en række dilemmaer, og vi overvejede allerede tidligt at skifte formation, men fra midten af 1. halvleg arbejdede vi os godt tilbage i kampen."

"Vi ændrede i stedet i pausen, og i 2. halvleg synes jeg, vi var det bedste hold på banen. Jeg vil ikke sige, at jeg fortryder, at vi startede i 3-4-3, for det handlede mere om, at det var svært at finde balancen, f.eks. mellem, hvornår vi skulle spille kort eller langt, og om hvornår vi skulle være modige. Det er svært at sige, om det var lykkedes bedre, hvis vi havde spillet 4-3-3 fra start."

"Men som sagt kæmpede vi os godt tilbage i kampen, og efter pausen var vi gode til at spille igennem dem, men der var stadig for meget, der strandede i feltet, så vi skaber stadig for lidt. Men jeg synes, det var fortjent, at vi udlignede til sidst og fik det ene point."

"Men det skal også ses ud fra præmisserne for kampen, hvor Brøndby kom med stærkeste hold og havde alle deres fans på stadion, mens vi havde en lang skadeliste og også Hákon i karantæne. På den baggrund synes jeg, det er stærkt og fortjent at tage et point."

"Alle hold vil have udfordringer, hvis de manglede så mange, men vi spiller med dem vi har, og jeg har stor tiltro til spillerne, uanset hvor mange minutter de har spillet. Orri kom f.eks. ind i dag og var med til at gøre en forskel som en stærk link-up player, hvor han lagde boldene videre til de andre, og han er en spiller, vi tror meget på."

"Det ene point rykker ikke så meget i tabellen, og der kommer nok til at gå uger eller måneder, før det ser sjovt ud for os i tabellen. Lige nu ser den ikke køn ud, men jeg kan godt se os indhente alle holdene foran. Det bliver svært, men det er måske en fordel for de nuværende midterhold, at ligaen er så jævn som den er," sluttede Jacob Neestrup.

Allerede på onsdag skal løverne i aktion igen i pokal-udekampen mod Hobro, og lørdag kl. 16 tager vi mod FC Midtjylland i Parken, der allerede nu tegner til at blive godt fyldt op - du kan stadig sikre dig en plads her.

Roony Bardghji