Nicolai Boilesen

Sidste nyt før Brøndby-FCK

Se Derby på Bar
Allerede fra kl. 12 kan du varme op til dagens Derby på vores nye sportsbar i Parken, Bar, på hjørnet mellem B- og C-tribunen. Der er åbent helt til midnat i dag.

Bar på Øster Alle - på hjørnet mellem B- og C-tribunen
Bar på hjørnet af B- og C-tribunen. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

Syv et halvt år siden målløst Derby i Brøndby
Ingen af de seneste 13 Derbyer i Brøndby (siden april 2015) er sluttet uden mål, og statistikken for disse 13 er fem FCK-sejre, fem Brøndby-sejre og tre uafgjorte.

Kun to af de ti sejre har været på mere end ét mål (3-1 til BIF i oktober 2019, og 3-1 til FCK i april 2021).

Björn Sigurdarson bremses i det seneste målløse Derby i Brøndby den 6. april 2015. Foto: Getty Images

Udsolgt i Brøndby
Brøndby IF melder alt udsolgt til dagens Derby. De tre bedst besøgte Derbyer i Brøndby er:

• 31.508 den 18. juni 2003
  • 28.946 den 9. november 2003
  • 28.298 den 21. september 2005

Siden 2009, hvor der var 26.014, er 25.335 det højeste (15. april 2018).

Denis Vavro
Teemo Pukki og Denis Vavro i derbyet i april 2018. Foto: Getty Images

Korte facts
Peter Ankersen er vores mest Derby-erfarne i dagens kamptrup med 23 Derbyer (V13, U5, T5) - efterfulgt af Nicolai Boilesen med 16 (V10, U3, T3) og Mohamed Daramy med 9 (V5, U2, T2).

Brøndby har denne sæson lukket seks af i alt 20 mål ind fra 1.- 15. minut - vi har lukket fem ud af i alt 18 mål ind fra 76.-90. minut (inkl. tillægstid).

Brøndby har været foran i fire hjemmekampe - og vundet to og spillet to uafgjort. Vi har været foran i fire udekampe - og vundet to og tabt to.