Møller: Jeg kan blive bedre endnu!

Hvad er din forklaring på, at det går så godt for dig i øjeblikket?

"Jeg er inde i en god periode nu. Jeg har scoret en del mål på det sidste og håber selvfølgelig, at jeg kan fortsætte med det resten af sæsonen. Min gode form skyldes nok, at jeg får lov at spille fra start i kampene nu, hvor jeg det første halve år i klubben mere var på bænken, hvilket gør det svært at komme ind i en rytme. Det hjælper på selvtilliden, at du får lov at spille fra start af, og det har gavnet mig meget her i efteråret. Selvom det går godt nu, forventer jeg faktisk også, at jeg kan blive endnu bedre fremover".

Da du skiftede tilbage til dansk fodbold undrede mange sig over, at det ikke var til Brøndby. Fik du tilbud fra dem på daværende tidspunkt?

"Nej, jeg modtog ikke noget tilbud fra Brøndby, og da Østergaard var hurtig til at ringe ned og forhøre sig og gerne ville have mig i klubben, var jeg ikke tvivl, for jeg ville også meget gerne tilbage til Danmark. Jeg var heller ikke bange for at skifte til F.C. København, selvom jeg havde en fortid i Brøndby. Jeg vidste, da jeg kom, at det krævede gode præstationer og en 100 % indsats hver gang, og jeg har altid været typen, der har givet alt for klubben. Jeg har heller ikke været bange for ikke at kunne præstere her i klubben, for jeg har mærket, at folk har troet på mig, og så har det jo sådan set været op til mig selv, at leve op til de forventninger og den tiltro jeg har fået".

Føler du at tiden i Oviedo har bremset din landsholdskarriere?

"Det er svært at svare på. Min udlandskarriere gik som den gik, og jeg har fået mange oplevelser, udover det fodboldmæssige i de lande jeg har været i. Jeg ville føle, jeg havde mistet noget, hvis jeg havde spillet i Brøndby eller AaB i 10-12 år, uden at komme videre. Jeg er da selvfølgelig ærgerlig over at min landsholdskarriere gik i stå, da jeg var i Oviedo, men sket er sket, og jeg fortryder ikke mit valg".

Læs hele interviewet med Peter Møller i kampprogrammet på fredag.