Marcus i mål

Marcus i mål

 

Med onsdagens nyhed om Marcus Allbäcks tilbagevenden til Örgryte IS, er F.C. Københavns forward fra sommeren tilbage hvor det hele startede. Marcus har signeret en halvanden-årig kontrakt med sin barndomsklub ÖIS fra Superettan - den næstbedste række i Sverige. Mackan har til dags dato spillet 108 kampe og scoret 41 mål for Byens Hold.

- Vi har i Mackan en spiller og et menneske, der giver meget af sig selv både inde og uden for kridtstregerne. Han er i alle sammenhænge et forbillede som vi er meget glade for at have i truppen nogen tid endnu. Marcus har bestemt sig for at starte et nyt kapitel i sit liv til sommer og F.C. København ønsker ham alt mulig held og lykke fremover, men først har vi jo en sag der skal klares her, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen. 

- Jeg har haft en fantastisk tid her i København. Da jeg kom her for to et halvt år siden var det med en forhåbning om at jeg skulle vinde medaljer. Jeg har allerede været med til at vinde to mesterskaber med F.C. København i de to sidste sæsoner, og det kunne være fantastisk, hvis jeg kunne slut af med et tredje mesterskab. Jeg vil gøre alt for at slutte min tid her med manér som tak for den utrolige opbakning jeg altid har fået fra fansene her i København, siger Marcus Allbäck. 

Til F.C. Københavns sidste kamp i sæsonen (i PARKEN mod Lyngby den 24. maj), vil der blive taget ordentlig afsked med spilleren, der i fankredse nærmest er blevet en levende legende. Ordene "Manchester United og PARKEN" er rigeligt at nævne i den sammenhæng…