Pokalfinale på lørdag

Old Boys godt fra land

FCK Old Boys er kommet i gang med forårssæsonen, hvor første modstander var B1908, og det blev med den nærmest bedst tænkelige start, da Piotr Haren tre minutter inde i den nye sæson kvikt opfattede, at B1908's målmand var kommet en anelse for langt ud af målet, og med et følt spark fra 20 meters afstand sendte Piotr bolden over keeperen og i nettet.

Scoringen virkede som yderligere inspiration for et koncentreret og velspillende FCK Old Boys-hold, og 20 minutter senere var stillingen 5-0 til hjemmeholdet efter et hattrick af Brian Kaus og en sikker straffesparksscoring af Michael Johansen.

Det er ganske vist tidligt på sæsonen, men allerede her i den første kamps første halvleg kom Kaus med et seriøst bud på årets mål, da Kaus opsnappede en clearing fra B1908's målmand, der var kommet uden for eget felt, og med en vandret halvflugter sendte Kaus bolden retur som et projektil over i modsatte målhjørne fra 25 meter.

5-0 føringen var dog lige i overkanten i forhold til spillets fordeling på banen, og da FCK Old Boys lettede presset på speederen en anelse, slog B1908 til med to hurtige scoringer inden pausen. Reel spænding om kampens udfald blev der dog ikke tale om, for med to scoringer i starten af 2. halvleg af henholdsvis Brian Kaus med sit fjerde mål i kampen, og Michael Strandquist med et langskud lige uden for feltet, var kampen definitivt afgjort til fordel for FCK Old Boys, og uden yderligere scoringer åbnede FCK Old Boys således sæsonen med en sejr på 7-2.

Med fire mål havde Kaus en god sag, så fuld fortjent blev han efter kampen hyldet med fidusbamsen med debutant Jacob Rasmussen på andenpladsen.