William Kvist

Kvist er nu indstillet til bestyrelses­post

Bestyrelsen i Parken Sport & Entertainment har indstillet William Kvist til en bestyrelsespost, når han stopper sin aktive karriere efter denne sæson. Formelt vil det ske via en ekstraordinær generalforsamling, der forventes afholdt i tredje kvartal af 2019.
 
William Kvist annoncerede lørdag, at han stopper sin aktive karriere som fodboldspiller, men det betyder ikke, at han er færdig med at være en del af F.C. København. Bestyrelsen har indstillet klubkampsrekordholderen til en plads i bestyrelsen:

”Vi mener, at William er et stort aktiv for F.C. København og vi er meget glade for, at han også er meget glad og motiveret for den mulighed, vi her har givet ham. Han har via sin aktive karriere en enorm indsigt i det sportslige, og her vil han kunne bidrage med stor viden og erfaring til vores arbejde i bestyrelsen. Desuden er han en stærk kulturbærer i klubben, som han har været en del af i årtier, siger Bestyrelsesformand Bo Rygaard og fortsætter:
 
”William er ikke bare en dygtig fodboldspiller med stor sportslig viden, han er også forretningsorienteret og dybt motiveret for at udvikle hele organisationen. Her vil han kunne give nye ideer og perspektiver, ligesom vi ser det som en stor fordel, at han bringer diversitet ind i bestyrelsens sammensætning. Det er afgørende for mig og os, at vi er dynamiske og agile i vores arbejde, og derfor er det også essentielt for os, at vi har forskellige udgangspunkter i alder og indsigter. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med William,” siger Bo Rygaard.
 
William Kvist selv ser ligeledes frem til fortsat at være en del af FCK og Parken Sport & Entertainment efter sin aktive karriere:

”Jeg har været en del af KB og FCK siden jeg var 8 år, så det er sammen med min familie den største del af mit liv. Derfor ser jeg det som en stor ære og udfordring, at jeg får den her mulighed," siger William Kvist.

"Jeg går mod det med stor ydmyghed, velvidende, at jeg har meget at lære på det her område. Jeg har dog nogen erfaring, og kan også komme ind med nye ideer og synsvinkler på det. Mit stærkeste område er naturligvis det sportslige, men jeg er meget bevidst om, at det er helheden i selskabet, der er vores store styrke."

"Jeg glæder mig virkeligt meget over den tillid, jeg bliver vist her, og jeg vil knokle hårdt for at leve op til den. Jeg ser meget frem til at tage fat på opgaven og give mit bidrag til, at FCK og Parken udvikler sig til en endnu stærkere organisation,” slutter William.