FCK og Netcompany indgår digitalt partnerskab

F.C. København og IT-virksomheden Netcompany har indgået aftale om et digitalt partnerskab.

Parterne ønsker at give FCK-fans en endnu bedre oplevelse, når de i fremtiden kommer på stadion eller følger klubben digitalt mellem kampene.

Helt fremme i den digitale udvikling
”I vores strategi har vi en ambition om at gå forrest som kulturelt flagskib og samtidig være en central del af københavnernes hverdag," siger Katja Moesgaard, COO i FCK.

"Med Netcompany får vi en partner, der kan udfordre os og løfte os helt op på den øverste hylde, når det gælder digital transformation. Det betyder, at vi som fodboldklub kan være med helt fremme i den digitale udvikling og dermed give vores fans endnu bedre oplevelser med FCK."

Fodbold er mere end kampene
”Vi ved, at fodbold er meget mere end kampene. Det er også alt det, der foregår omkring dem og imellem dem," fortsætter Katja Moesgaard.

"Her vil vi udvikle os og blive endnu mere relevante og skabe mere værdi for dem, der interesserer sig for os. Til det har vi ledt efter det rigtige partnerskab, og Netcompany er et perfekt match til at hjælpe os med at komme endnu tættere på vores fans."

"Netcompany har, som os, en ambition om at være en ansvarlig virksomhed, der vil spille med de bedste og have et internationalt udsyn med udgangspunkt i København. Vi ved, at der venter et langsigtet og vedholdende arbejde, og vi glæder os meget over, at vi er i gang,” siger COO i FCK, Katja Moesgaard.

Hos Netcompany ser man frem til at træde ind i sportens verden og knytte FCK og vores fans endnu tættere sammen:

”Vi glæder os over partnerskabet, og vi deler FCK’s ambitiøse mål om at tilhøre den absolutte top af fodboldklubber, når det handler om at arbejde fokuseret med data og teknologiske løsninger – ikke mindst til glæde for klubbens mange dedikerede fans," siger André Rogaczewski, CEO i Netcompany, og tilføjer:

"Sammen sætter vi gang i en digital transformation, der vil give klubben unik indsigt i data og som vil give endnu bedre oplevelser og bringe alle tættere på både spillere, trænere og klubben - både når bolden ruller og efter kampen er fløjtet af.”


Fakta om Netcompany:
Netcompany blev grundlagt år 2000 og har hovedkvarter i København. I dag er det et internationalt selskab med mere end 2.000 medarbejdere i 5 lande. 

Netcompany er en rendyrket it-serviceleverandør af innovative, samfunds- og forretningskritiske løsninger, der fremskynder kundernes digitale omstilling gennem udvikling, vedligehold og drift af digitale platforme, kernesystemer og brugerflader.

Netcompany har blandt andre løst opgaver for CPH Airports, Vestas og AO.


>> Læs mere på netcompany.com