Klar til semifinalen

Klar til semifinalen

Med en scoring og et oplæg til sin landsmand Ailton Almeidas scoring var José Junior en af hovedpersonerne i dagens pokalkvartfinale i Næstved, hvor han fik også blev noteret for sin officielle debut sammen med Zdenek Pospech og Ulrik Laursen. Sidstnævnte bar endda anførerbindet, da F.C. København vandt en fortjent 2-0-sejr på en vanskelig bane mod Næstved-mandskabet fra Viasat Divisionen, der kæmpede tappert men forgæves mod overmagten.

  

Junior har øget til 2-0 og er på vej ud for at kaste sin trøje nr. 18 ud til fansene.
Foto: Daniel Rommedahl / FCK.DK

 

Den lyskrøllede brasilianer indrømmede efter kampen, at han langt fra var tilfreds med sin indsats i de første 45 minutter, hvor hverken han eller holdkammeraterne formåede at komme frem til ret mange afslutninger:

- I pausen tog jeg en ekstra trøje på for ligesom at lægge yderligere pres på mig selv for at få scoret, så jeg kunne smide trøjen ud til fansene. Det lykkedes heldigvis med målet 10 minutter før tid, smilede den glade brasilianer efter kampen.


Ståle Solbakken:

- Som kampen skred frem blev vi bedre og bedre. Det var et skidt underlag at spille på, som gjorde det svært for os. Vi havde mange gode opspil, men mange af indlæggene fra fløjene nåede ikke frem. Vi stod godt defensivt, og de har kun en enkelt chance i hele kampen. Alt i alt en professionelt gennemført indsats mod et godt organiseret Næstved-hold.

Ulrik Laursen:

- Vi udfører et fint stykke arbejde i dag, der er seriøsitet over hele linien på den svære bane. De har stort set kun et tilfældigt skud på mål i hele kampen, hvor vi får lukket af. I 2. halvleg får vi åbnet op for vores offensiv og efter vi kommer foran bliver det en formsag, som det også gerne skulle være pokalkampe mod lavererangerende hold. Men sådan går det jo ikke altid, så jeg er godt tilfreds i dag.