Kampreferat: FCK vs. Bun

Kampen tirsdag eftermiddag mod det svenske Superettan-hold fra Bunkeflo IF viste sig at blive en rigtig god træningskamp for begge hold. De danske mestre stillede med et stærkt hold, hvor kun to spillere fra startopstillingen, Danny Jensen og Saban Özdogan, ikke normalt træner med førsteholdstruppen.

I de første 45 minutter var der dog ikke den store forskel på de to hold, og chancemæssigt måtte svenskerne nok ærgre sig et par gange, da gæsterne virkelig brændte et par direktører i midten af første halvleg. Københavnerne fik dog bedre styr på forsvaret som kampen skred frem og begyndte så småt at få overtaget mod de fysisk stærke svenskere.

I slutningen af første halvleg gav det da også pote, da Morten Nordstrand kom igennem forsvaret, afdriblede målmanden, og scorede i let i det tomme mål.

I anden halvleg blev spillet straks markant bedre. De danske mestre spillede mere aggresivt og Bunkeflo så ud til at have mistet pusten. Angrebene flød ned mod gæsterne, og der var flere gode tilbud til blandt andet Hjalte Nørregaard, der var rykket op i angrebet efter Marcus Allbäck gik ud i pausen.

Målet til 2-0 stod der også Morten Nordstrand på – i hvert fald som grundligger, da den vævre angriber blev væltet omkuld i feltet efter indlæg fra Jacob Neestrup. Dommer Anders Hermansen var ikke i tvivl, mens Rasmus Würtz med stor sikkerhed omsatte straffesparket til mål.

2-0-målet lod til at puste det sidste håb ud for Bunkeflo, mens FCK fortsatte det gode spil, og burde have bragt sig yderligere foran. Det skete dog ikke, og i de sidste 20 minutter blev det meget frem og tilbage, og det hele endte ganske fortjent med en sejr til Byens Hold.

----------------------------------------------

90' Slut for i dag. I sidste ende en sikker sejr til Byens Hold, men Bunkeflo var godt med i første halvleg.

87' Der har været et par frispark til begge hold udenfor feltet, men ingen af holdene har formået at omsætte dem til farlige chancer.

81' Der er ikke sket det store på det sidste. Det lader til kampen så småt er ved at ebbe ud...

70' Det er stadig FCK der styrer kampen klart, og Hjalte havde netop en god chance for at øge føringen, men afslutningen fra kanten af feltet gik forbi mål.

64' Nikolaj Hansen kommer ind for Saban Özdogan. Hansen går ind på den centrale midtbane mens Laudrup nu spiller venstre kant.

61' 2-0, Rasmus Würtz! Udnytter straffesparket begået mod Morten Nordstrand sikkert.

60' Straffespark til FCK! Nordstrand bliver væltet omkuld i feltet. Ingen tvivl hos Anders Hermansen.

56' Danny Jensen på højre back har spillet virkelig stærkt efter pausen. Gode afleveringer og direkte udfordinger fra hans side har været en fornøjelse at se på.

53' Kampen er vendt. Nu er F.C. København i klart spilovertag. Gravgaard styrer spillet bagfra, mens hele holdet generelt er mere aggressivt.

51' Glimrende raid af Jacob Neestrup, der laver tunnel på en forsvar og lægger den indover til Hjate, der desværre sparker lige på keeperen fra tæt hold.

47' Nordstrand har en stor chance, som keeperen lige akkurat få fingrene på...der kunne det være blevet 2-0!

46' Vi er i gang igen. Mackan er gået ud og Neestrup er kommet ind på kanten, Laudrup på midten. Hjalte er skubbet op bagved Nordstrand.

45' Pause. En meget lige første halvleg med flest store chancer til Bunkeflo, men FCK var skarpest.

41' 1-0, Morten Nordstrand! Afdribler målmanden og scorer sikkert i et tomt mål.

30' Der har været optræk til et par gode FCK-angreb, men indtil videre er det blevet stoppet ved Bunkeflos straffesparksfelt.

24' Det er en meget lige kamp, hvor Bunkeflo spiller godt med og som tidligere nævnt har været klart tættest på at score.

18' KÆMPE chance til Bunkeflo. På bagerste stolpe header en helt fri svensker forbi mål.

16' Bunkeflo rammer stolpen! Efterfølgende kommer FCK i et kontrastød, men det bliver ikke til noget.

15' God chance til Bunkeflo efter at FCK havde fået et lille overtag i kampen. Nathan Coe får pareret til hjørnespark.

10' I startopstillingen er det kun højre back og højre midtbane, Danny Jensen og Saban Özdogan, der ikke normalt er i førsteholdstruppen. De første 10 minutter er forløbet stille og roligt uden nogen chancer til nogle af holdene.

3' Så er vi i gang på Nummer 10. Der er ikke sket det store endnu. Godt 150 tilskuere er på plads i et OK vejr.

0' FCK.DK dækker kampen mod Bunkeflo IF direkte her. Klik dig ind igen klokken 13.50, når transmissionen fra Nummer 10 starter.