Kampreferat: Sor vs. FCK

Tirsdag aften spillede de danske mestre sæsonens første træningskamp mod Sorø IF Freja. Foran godt 1600 tilskuere vandt Byens Hold uden de store anstrengelser med 1-6 efter 1-3 ved pausen.

Den første halve time var hvad man kan betegne som en vaskeægte "Sommerkamp". Sorø levede højt på gejsten, mens F.C. København brugte de 30 minutter til at få gang i benene igen. Michael Silberbauer scorede sit første mål for klubben på et hovedstød efter 31 minutters spil.

De virkede som om, at målet gav lidt mere drive over Byens Hold, og 10 minutter efter viste Ole Tobiasen det han er god til når han træner på KB's anlæg: Et mål direkte på frispark. Minuttet efter spillede Silberbauer Álvaro fri, som sikkert bragte FCK foran med 3-0. I halvlegens døende minutter reducerede Sorø på noget der minder om et kludemål, men de tæller jo også...

Unge William Kvist gjorde det godt sammen med Hjalte Nørregaard på den centrale midtbane, og havde flere gode forsøg på mål.

Efter de første 45 minutter blev hele holdet skiftet ud på nær William Kvist, og fra anden halvlegs start så formationen således ud:

Gall - Zivkovic, Svensson, Thomassen, Saarinen - Kvist, Bertolt, Traoré, Bergvold - Bech, Todi

I foråret har Jesper Bech underholdt med flotte mål og imponerende spil. I Sorø skulle den unge angriber kun bruge to minutter før han kunne bringe F.C. København foran med 4-1.

Janne Saarinen, Morten Bertolt og Dan Thomassen fik også vist publikum, at der er potentiale i alle tre herrer. Bertolt var stærk på den centrale midtbane, mens Saarinen var solid defensiv og ofte var med helt fremme.

Todi Jónsson scorede til 5-1 efter 70 minutter, og det var også færingen der lukkede opvisningskampen med målet til 6-1 i det 85. minut.

En hyggelig sommerkamp i det midtsjællandske. Efter kampen fik spillerne også trænet autografskrivningen, da banen blev invaderet af fans, der hungrede efter autografer.