Kampreferat: KIK vs. FCK

De danske mestre fra F.C. København løb ind i et overraskende nederlag mod Ki Klaksvik i holdets første træningskamp af to på Færøerne.

Kampen, der blev afviklet på kunstgræs og i strid vind, havde københavnerne som klart mest boldbesiddende, uden at det dog lykkedes holdet at komme til de store chancer.

De færøske spillere gik til stålet og udviste en forbilledlig sejrsvilje, der gav afkast ved kampens enlige scoring i det tiende minut. Klaksvik var endvidere tættere på 2-0 end løverne på udligningen.

Til 2. halvleg blev det meste af holdet udskiftet, hvorved opstillingen blev: Benny Gall - Peter Christiansen, Bo Svensson, Dan Thomassen, Janne Saarinen - Michael Silberbauer, Morten Bertolt, Christian Traoré, Martin Bergvold - Jesper Bech, Peter Møller.

Lars Jacobsen måtte snøre støvlerne igen med 20 minutter igen for at afløse Silberbauer.