Kampreferat: FCK vs. Lyn

Så var det Lyngbys tur til endnu engang at gæste PARKEN. For nylig vandt FCK en kneben sejr på 1-0 over de kongeblå – også her i PARKEN.

De to hold startede meget lige med et lille overtag til F.C. København, og der gik heller ikke mere end seks minutter før bolden lå i nettet bag Claus Fallentin i Lyngbys mål. Efter et hjørnespark fra Morten Bisgaard kunne Kim Madsen forlænge bolden til en fuldkommen fri Christian Poulsen, der bankede bolden i mål til 1-0.

Som tiden skred frem i første halvleg dominerede F.C. København mere og mere. Lyngby kom ikke frem til meget, mens specielt Zuma i front var en konstant trussel mod Lyngbys mål. Samtidig sad midtbanen med Lønstrup og Poulsen solidt på spillet, og fik det godt dirigeret rundt. Bagude var alle fire forsvarsspillere både hurtige, stærkere og generelt bedre end Lyngbys angreb. Magnus Kihlstedt have praktisk talt intet alvorligt at lave i de første 45 minutter.

Fire minutter før pausen leverede F.C. København et mønsterangreb med høj teknisk niveau. Via Bisgaard og Fernandez fik Zuma chancen for at bringe FCK yderligere foran - det gjorde han også, da Claus Fallentin kun fik fingrene på hans skud.

Pause efter en af de bedste halvlege i år fra FCK's side.

Lyngby kom lidt bedre med i starten af anden halvleg, men var også nødt til at satse for at komme tilbage i kampen. Det gav selvfølgelig nogle blottelser bagude, og kun uheld forhindrede Thorninger og Bisgaard i at udbygge føringen.

Udbygningen kom dog ganske fortjent. På godt forarbejde fra Thorninger var Bisgaard fuldkommen fri inden foran mål. Med en enkelt tæmning og et hårdt vristspark gjorde han det til 3-0 til Byens Hold.

Hele halvlegen var faktisk lige så overlegen som første. F.C. København styrede kampen, og med en rigtig veloplagt Bisgaard og Zuma blev det en herlig aften i PARKEN.

Christian Poulsen gjorde det til 4-0 på et flot langskud og PARKEN kogte. Høj stemning på tilskuerpladserne gjorde ikke FCK's overlegenhed mindre.

Et kvarter før tid fik Peter Møller comeback i FCK-trøjen. Han blev skiftet ind i stedet for Heine Fernandez, der heller ikke i dag nåede at slå rekorden for flest scorede mål i den bedste række.

Mads Junker fik reduceret på et energimål, efter Kihlstedt ikke fik headet bolden væk. Junker fik i stedet frit løb mod et tomt mål og kunne reducere til 4-1.

4-1. En flot kamp og et fortjent resultat. Fremgangen er der stadig, og helhedsoplevelsen fra kamp til kamp bliver flottere og flottere. Nu er der pokalkamp på onsdag i Viborg. Lad os håbe den flotte stime kan fortsætte ovre i det jyske.