Kampreferat: FCK vs. FCM

To gange FC stod over for hinanden søndag aften. F.C. København og FC Midtjylland spillede SAS liga kamp i PARKEN. F.C. København er inde i en god stime, modsat FCM, der blandt andet blev slået ud af Dong Cup’en i onsdags.

Alligevel var det Midtjyderne der startede bedst, og Morten Skoubo kunne have bragt FCM foran allerede efter ét minut. Heldigvis sneg bolden sig forbi mål. F.C. København rystede FCMs offensive start af sig og åd sig ind i kampen. Midtjyderne var dog meget farlige med deres lange stikninger frem til Morten Skoubo.

FCK overtog dog mere og mere af spillet, og Peter Møller og Mikheil Ashvetia der startede inde, var meget arbejdsomme oppe foran. Morten Bisgaard skulle derfor have bragt FCK foran, da FCMs offside-fælde glippede. Alene med målmanden sparkede han forbi til stor ærgrelse for de mange fremmødte fans.

Tempoet dalede en smule som halvlegen skred frem, men intensiteten forblev der, men efter de første 45 minutter stod der 0-0 på måltavlen.

Anden halvleg startede med et ordentligt brag. Christian Poulsen bragte københavnerne foran efter et minut. På et perfekt frispark fra Thorninger, kunne Poulsen heade bolden over i det lange hjørne uden chance for Peter Skov-Jensen i FCMs mål.

Herefter var der klar dominans fra FCKs side .Specielt Mikheil Ashvetia lavede flere flotte ting, hvor han kom fri fra midtjydernes forsvar.

Fernandez kom ind i midten af halvlegen i stedet for Ashvetia som havde spillet en god kamp. Fem minutter sener udligner FC Midtjylland på et energisk mål af Morten Skoubo. Hverken Kihlstedt eller Madsen får fat i ham, og han dribler forbi og kan sparke bolden i mål.

Herefter skulle F.C. København frem over stepperne, og sejren kunne sagtens være røget til de danske mestre, men Møller og Fredgaard var begge syndere når et handlede om at sparke bolden i mål.

1-1. En god, intens fight og kamp, hvor resultatet ikke var helt unfair. Begge hold kunne have snuppet sejren i slutminutterne, men i sidste ende måtte de to hold dele point.