Kampreferat: FCK vs. Lyn

Forårsforløsning mod Lyngby

To sene scoringer af David Nielsen og Martin Biil Larsen sikrede Byens Hold forårets første og forløsende sejr mod rivalerne fra Lyngby, der med en sejr kunne være gået forbi i tabellen.

Det begyndte ellers ikke alt for godt for løverne i kampens indledning denne dejligt lune Skærtorsdag eftermiddag: først måtte Michael Mio Nielsen udgå under opvarmningen, og siden måtte Morten Falch udgå efter blot fire minutters spil med en forstrækning i baglåret. Og som om det ikke var nok, sendte Lars Højer kort efter et straffespark over mål, da Brian Laudrup var blevet tilkendt et lidt tyndt straffe efter en duel i Lyngby-feltet med Martin Johansen.

Det slog dog ikke løvernes rytme i stykker, og for øjnene af 12.531 tilskuere gik man frisk til sagen og beholdt grebet om kampen. Desværre blev grebet efterhånden lidt for krampagtigt, især efter pausen, men der kom ny energi i offensiven, da Thomas Thorninger kom på banen efter en times tid i stedet for Todi Jónsson. Han havde kun været på banen få minutter, da han var meget tæt på at overliste Per Fahlström i Lyngby-målet, men den stærke keeper fik slået bolden op på overliggeren.

Det var dog som det gav nye kræfter til hjemmeholdet, og det var helt fortjent, at David Nielsen kunne bringe løverne foran efter forarbejde af en velspillende Martin Biil Larsen. Og Biil kronede sin gode indsats med at øge til 2-0 med et kvarter igen og dermed sikre en både fortjent og forløsende sejr over Lyngby.

Næste opgave venter 2. påskedag i Silkeborg, og siden er der hjemmekamp igen næste fredag mod AGF.