Kampreferat: Vib vs. FCK

Formstærke Viborg vandt fortjent

En enkelt scoring efter et kvartes spil af måltyven Heine Fernandez var nok til at sikre Viborg endnu en sejr i kampen for at undgå nedrykning, og ingen kan indvende noget mod, at de tre point havnede i domkirkebyen.

Det kører ganske enkelt ikke for københavnerne her i foråret, hvor facit efter de første 6 spillerunder nu lyder på 1 sejr, 2 uafgjorte og 3 nederlag. Det er altid populært i provinsen, når de store københavnerhold har problemer, og søndagens opgør i Viborg var ingen undtagelse, hvor Brian Laudrups tilstedeværelse dog givetvis har skæppet ekstra godt i klubkassen.

Men selv om hjemmeholdet havde deres hyr med Laudrup, så fik hverken han eller holdkammeraterne noget med hjem ved denne lejlighed, og det kan der egentlig ikke indvendes noget imod. Viborg stod godt på banen, kæmpede og løb godt for hinanden og gjorde ikke spillet sværere end nødvendigt. Og så har man i Heine Fernandez en notorisk målscorer, der ikke skal have ret meget plads for at gøre det, han bliver betalt for. Det gjorde han efter et kvarters spil på oplæg fra en anden fremtrædende Viborg-spiller, Anders Winther, og det var nok på en dag, hvor gæsterne simpelthen bare ikke var gode nok.

Det var træner Kim Brink da heller ikke sen til at indrømme efter kampen: - Viborg vinder helt fortjent, de er inde i en rigtig god periode og er nok et af de bedste hold i Superligaen lige nu. Vi har vores problemer at slås med, og det her var nok vores dårligste kamp i foråret, men vi må simpelthen bare kæmpe videre og tage en kamp ad gangen.