Junior: - PARKEN er mit hjem!

Det tager mere end et uafgjort resultat i regnfulde Haderslev til at dæmpe humøret hos vores store brasilianske angriber José Junior.

 

- Jeg glæder mig helt vildt nu til at spille tre hjemmekampe i træk i PARKEN. Sidste uges UEFA Cup-kamp var en meget speciel aften for mig. For det første startede jeg på banen, scorede to gange og jeg følte at jeg nu er jeg hjemme, sagde F.C. Københavns nummer 18 efter tirsdagens træning.

 

Junior genså sammen med trænerteamet og resten af truppen kampen mod SønderjyskE før tirsdagens træning, og fik mulighed for at analysere kampen og se hvorfor det egentlig gik som det gik. Nu er fokus 100 procent på søndagens vigtige SAS Ligakamp mod AGF, og på otte dage, hvor Byens Hold optræder på PARKENs fine græsplæne hele tre gange.

 

- Det var vigtigt at se mandagens kamp igen, og få talt om tingene. Men det er dejligt at vi nu kan se frem til en del kampe på hjemmebane. Jeg kan mærke at vi har en stærk vindermentalitet i truppen, og alle er opsatte på at løfte vores spil igen og gå ud og vinde hjemmekampen mod AGF på søndag, fortsætter Junior.

 

Junior fik en imponerende støtte fra PARKENs tilskuere i kampen mod Cliftonville, og han glæder sig til et gensyn med publikummet på Danmarks nationalstadion.

 

- Jeg føler at min from bliver bedre og bedre, og jeg er også mental klar, så jeg håber vi også kan også levere et ”good show” på søndag. Der var en fantastisk støtte til vores UEFA kamp i sidste uge, og jeg håber at vores fans igen kan være med til at synge holdet til sejr på søndag, slutter Junior med sit sædvanlige store smil.    

 

 

Junior jubler efter sit første mål mod Cliftonville...