Larssons første møde med PARKEN

Larssons første møde med PARKEN

Den 25. juli 2008 kunne FCK.DK meddele at F.C. Københavns forsvar blev styrket med tilgangen af den 24-årige forsvarsspiller Peter Larsson, der havde valgt at forlade Halmstads BK i Allsvenskan, for at søge lykken hos Byens Hold og i den danske SAS Liga. 

Af Jan Eliassen 

Efter skiftet til F.C. København har Peter Larsson fået spilletid i de to SAS Liga opgør mod henholdsvis Randers FC og SønderjyskE, begge opgør spillet i det jyske, så i dagens opgør mod AGF fik Peter Larsson sin debut foran PARKENs hjemmepublikum. 

Dagens kamp blev ikke nogen specielt målrig affære, men Larsson og Zanka i midteforsvaret gjorde sammen med det øvrige forsvar hvad de skulle, og sørgede for at AGF ikke fik held til at udligne Morten Nordstrands føringsmål. Peter Larsson var dermed en vigtig brik i dagens sejr over de århusianske gæster. 

Efter kampen sagde Peter Larsson om dagens kamp:

- I 1. halvleg går det helt OK og vi ligger et fint tryk på dem. AGF kommer da tæt på et par gange, men jeg synes vi har styr på det. I 2. halvleg kommer vi aldrig rigtig i gang, og spillet er ikke så godt som i 1. halvleg, men vi får de tre point. Hele holdet yder en fin forsvarsindsats, mens det nok halter en smule offensivt - men de tre point er trods alt det vigtigste.

 Om mødet med tilskuerne tilføjede han:

- Det er anderledes at spille her i PARKEN, for tilskuerne forventer at vi skal fremad og at vi skal vinde hver gang. Der er en stor forskel på at spille for et tophold som F.C. København sammenlignet med et midterhold som Halmstad. For selvom vi fører, så kan jeg da godt høre, at tilskuerne kræver meget mere, men sådan er det nu engang at spille for et tophold. 

Cheftræner Ståle Solbakken var også ganske tilfreds med Peter Larssons første optræden på PARKENs plæne, og sagde om Larssons indsats:

- Bortset fra en enkelt fejl i 1. halvleg, så synes jeg Peter spiller en rigtig god kamp. Vi kan dog stadig træne lidt boldomgang, men alt i alt, så spiller Peter næsten en fejlfri kamp.

Peter Larsson får allerede på torsdag chancen for yderligere en hjemmekamp i PARKEN, når F.C. København møder Lillestrøm i UEFA Cup’en, og her på FCK.DK ser vi da gerne, at det også på torsdag lykkes for Larsson & Co at afholde modstanderen fra at score.