Jonas Wind

Jonas Wind forlænger til 2023

Jonas Wind har forlænget sin aftale med F.C. København, så den gælder til udgangen af 2023.

Jonas Wind blev rykket op i Superligatruppen i januar 2018 og debuterede en måneds tid senere ude mod Atlético Madrid. Efter en længere skadesperiode fra maj til november vente han i efteråret tilbage og gjorde sig blandt andet bemærket med matchvindermålet i Derby-sejren på udebane.

Ståle: Potentiale der rækker til meget mere
”Jonas har allerede nået et meget højt niveau, men vi mener også, at han har et potentiale, der rækker til meget mere i fremtiden," siger Ståle Solbakken.

"Han er en fysisk stærk angriber med gode evner i feltet og i relationerne med sine medspillere. Han har stadig ting, han skal arbejde med, men vi ser ham klart som en spiller, der er med i konkurrencen om en plads i startopstillingen allerede nu. Og så har han en fordel i at kende klubben indgående fra sin tid i talentafdelingen også."

"Nu har vi fået lavet en lang aftale, der giver både os og Jonas gode forudsætninger for at udvikle ham yderligere, og vi er overbeviste om, at Jonas kan være en markant spiller for os i de kommende år,” siger Ståle.

Jonas har spillet i FCK siden ungdomstiden og har scoret fem mål i 20 førsteholdskampe:

Jonas: Jeg elsker at splle for FCK
”Jeg elsker at spille for FCK, og jeg ser mig selv være her i mange år fremover!"

"Jeg vil gerne vinde mesterskaber og spille i Europa med klubben, som jeg virkelig nyder at være en del af. Derfor er det perfekt for mig, at der nu er en lang aftale, så jeg kan have fuldt fokus på at udvikle mig og hjælpe holdet i de kommende år."

"Jeg har stadig masser af ting, jeg skal blive bedre til, men der er ikke et bedre sted at udvikle mig end her med det træningsmiljø, stab og medspillere, der er her. Jeg bliver udfordret hver eneste dag og Ståle og trænerne har vist mig stor tillid. Også med den her aftale. Jeg er bare rigtigt glad lige nu,” siger Jonas Wind.

Fakta
Navn: Jonas Wind
Født: 7. februar 1999
Position: Angriber
Tidligere klubber: Avedøre (ungdom), Rosenhøj (ungdom), FCK (ungdom)

>> Køb din trøje med Wind på ryggen