Rasmus Falk

Falk forlænger

F.C. København og Rasmus Falk er blevet enige om at forlænge samarbejdet med en ny kontrakt, der gælder til sommeren 2022.

Falk kom til FCK i sommeren 2016 og har siden spillet 108 kampe for klubben.

”Rasmus har fra dag 1 vist sit værd i FCK, hvor han også har bevist, at han kan spille med på internationalt niveau," siger manager Ståle Solbakken.

"Han var uheldig med en langvarig skade, da han for alvor peakede omkring Ajax-kampen, men han har bygget sig op igen. Han har nogle unikke evner i dansk fodbold i forhold til sit spil i små rum, som giver vores spil nogle andre dimensioner."

"Han dækker flere pladser for os, og selv om han er en teknisk og offensivt stærk spiller, så er han også uhyre arbejdsom defensivt og en god bolderobrer. Vi er rigtigt glade for, at vi er blevet enige med ham om en ny aftale, som sikrer både ham og os noget kontinuitet,”

Rasmus Falk glæder sig også over, at fremtiden nu er på plads:

”Jeg er super glad for at forlænge min aftale med FCK. Jeg har fra start følt mig godt tilpas i klubben, hvor fansene hele vejen igennem har fået mig til at føle mig velkommen"

"Jeg har allerede haft mange store oplevelser her med titler og europæisk fodbold, og FCK er en klub på internationalt niveau, hvor der bliver stillet tårnhøje krav til at præstere og levere resultater hver eneste uge. Det synes jeg stadig er inspirerende og udfordrende, og det ser jeg frem til fortsat at være en del af fremover, siger Rasmus Falk.

Falk har vundet et dansk mesterskab samt en pokaltitel med FCK, ligesom han har spillet Champions League-gruppespil en gang og Europa League-gruppespil to gange:

”Vi er ved at bygge et rigtigt spændende hold op og har en meget stærk trup, som jeg nyder at være en del af både på og udenfor banen. Vi har et stærkt setup omkring os og har alle muligheder for at udvikle os som spillere her."

"Nu handler det om at få rundet 2018 godt af, og så skal vi give alt for at få mesterskabet hjem igen til sommer,” siger Rasmus Falk.

FAKTA OM FALK
Navn: Rasmus Falk Jensen
Født: 15. januar 1992 (26 år)
Tidligere klubber: OB, Middelfart
1 A-landskamp