Johnny Thomsen til F.C. København

Johnny Thomsen til F.C. København

Fra 1. juli 2011 kan SønderjyskE’s Johnny Thomsen kalde sig F.C. København-spiller. Den 28-årige offensive back skifter nemlig på en fri transfer til Byens Hold, og har underskrevet en 2-årig kontrakt.

 

- Johnnys fysiske kapacitet er på et meget højt niveau. Det gælder nærkampstyrke, hurtighed og udholdenhed. Spørg bare de af vore spillere, der har mødt Johnny som direkte modstander de senere år. Senest har Johnnys kvaliteter og præstationer på banen for SønderjyskE bragt ham i spil til det danske landshold. Med ham får vi et rigtig solidt alternativ til højre side af forsvaret, ligesom han er anvendelig længere fremme på banen, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

 

- Jeg er først og fremmest utrolig stolt og glad over at blive en del af Danmarks største klub. Jeg har haft mange gode år i SønderjyskE som jeg skylder en stor tak, men en mulighed for at udvikle mig endnu mere i F.C. København, kunne jeg ikke sige nej til. Jeg glæder mig sindssygt til at komme i gang efter sommerferien, siger Johnny Thomsen.