Pierre Bengtsson skifter til F.C. København

Pierre Bengtsson skifter til F.C. København

F.C. København er i dag nået til enighed med FCN og den svenske forsvarsspiller, Pierre Bengtsson, om et øjeblikkeligt klubskifte til Byens Hold. Bengtsson har underskrevet en 4-årig kontrakt.

 

22-årige Bengtsson blev for halvanden år siden købt til FCN i svenske AIK og har siden spillet 50 kampe for den nordsjællandske klub. Bengtsson har desuden optrådt på det svenske U-21 landshold, ligesom han for nyligt fik officiel debut for det svenske landshold.

 

- Pierre har alle forudsætninger for at etablere sig som en vigtig spiller i F.C. København. Vi har i lang tid kunnet se potentialet hos Pierre ikke mindst i spillet frem ad banen. Timingen i forhold til at tilknytte Pierre netop nu er perfekt, og derfor glæder det mig, at handlen er gået igennem. I den forbindelse vil jeg gerne takke FCN for et konstruktivt og positivt forhandlingsforløb, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

 

Hovedpersonen selv ser også frem til de nye udfordringer hos de danske mestre.

 

- Jeg er meget stolt over at skifte til F.C. København og komme i betragtning til en plads på Skandinaviens bedste fodboldhold. Jeg har set holdet spille mange gange, og jeg ved, at det kræver hårdt arbejde at etablere sig. Det er jeg parat til, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, siger Bengtsson.

 

Bengtsson, der i øjeblikket befinder sig i La Manga, træner med sit nye hold for første gang i morgen og får rygnummer 3.