Flagdag og FIFA 19 på DFDS Familietribunen

På søndag til kampen mod Randers FC holder vi, i samarbejde med FCK Fan Club, flagdag på DFDS Familietribunen. Vi opfodrer alle til at tage flag med, så vi kan give spillerne en flot velkomst, når de går på banen. Har du ikke noget flag, kan du kigge forbi flagværkstedet og lave dit helt eget FCK-flag. 

Flagværksted ved siden af Fanshoppen
For de yngste FCK-fans bliver det ekstra sjovt, når vi kl. 14.00 åbner vores flagværksted i C0-porten, lige ved siden af Fanshoppen. I flagværkstedet vil Team Leo tage imod og hjælpe dig med at lave dit eget unikke FCK-flag. Flagværkstedet har åbent fra 14.00-15.30, og det er helt gratis at deltage. Der er et begrænset antal flag, så vi opfordrer til at komme i god tid.

Prøv det helt nye FIFA 19
På alle vores konsoller på DFDS Familietribunen har vi skiftet FIFA 18 ud med det splinternye FIFA 19, som du får muligheden for at prøve på søndag inden kampen. DFDS Familietribunen åbner kl. 14.30, hvor du også har mulighed for at prøve tribunens aktiviteter og få stillet sulten med dagens ret; Byg-selv burger i Klub Leo Lounge. Er du ikke sæsonkortholder, skal dagens ret forudbestilles her. Kampen mod Randers FC fløjtes igang kl. 16.00.  

Vi ses på søndag, og vi glæder os til at se jer og alle de fede flag på DFDS Familietribunen!

>> Find din plads til kampen her.