Mohamed Daramy - vinder af Stayandplay Cup

Daramy vandt finalen i STAYANDPLAY CUP

Mohamed Daramy gik hele vejen i den store EA Sports-turnering i FIFA20 og vandt finalen med 2-1 over Djurgårdens Jesper Karlsson.

Finalen blev en tæt og jævnbyrdig gyser, hvor Mo bragte sig foran mod slutningen, men Karlsson nåede alligevel at udligne kort før tid, så afgørelsen skulle findes på Golden Goal. Her holdt Mo hovedet koldt og ventede tålmodigt på chancen, og på et smukt, gennemspillet angreb scorede Jonas Wind sejrsmålet for F.C. København!

Undervejs besejrede Mo spillere fra HJK (1/16-finalen), Ajax (1/8-finalen), FC Porto (1/4-finalen) og AIK (semifinalen).

Formålet med turneringen var først og fremmest at indsamle penge til bekæmpelsen af Covid-19, og her til aften rundede man en million dollars i indsamlede penge.

"Det har været megafedt at være med til sådan en turnering med store klubber og store spillere, og en fed fornemmelse at se det afgørende mål gå ind i Golden Goal", siger Mo.

"Det er også fedt og vigtigt at være med til at hjælpe med at samle penge til det gode formål med at bekæmpe Corona-virusen."

"Jeg vil desuden gerne sende en stor hilsen til de mange fans, der har sendt mig hilsner undervejs og troet på mig," slutter Mo.