FCK spiller i særlig hjemmetrøje i anledning af WorldPride

Fodbold er for alle og diskrimination har ingen plads i vores sport. Kortere kan det ikke siges. Det markerer vi med en unik FCK-trøje til kampen mod SønderjyskE d. 22. august i Parken kl. 16.00. Trøjerne vil efterfølgende blive bortauktioneret til fordel for Copenhagen Pride.

Der er WorldPride i København fra 12.-22. august, hvor der bliver sat synligt fokus på mangfoldighed, inklusion, menneskerettigheder – og ikke mindst LGBTQIA+ miljøet. En begivenhed F.C. København, i samarbejde med DBU, 3F Superliga og de respektive klubber, markerer med regnbuefarvede tiltag på ugens kampdage i de kommende to spillerunder.

F.C. København støtter sammen med Unibet og resten af dansk fodbold naturligvis igen op om mangfoldighed og diversitetsbudskabet og vi spiller derfor i en special udgave af vores hjemmebanetrøje til kampen mod SønderjyskE i Parken d. 22. august. Det er samtidig dagen, der runder WorldPride og EuroGames af i København og Malmø.

Den unikke trøje er selvfølgelig præget af regnbuefarverne, der er blevet inkorporeret både på brystet i Unibets logo, samt i nakken af trøjen.

De unikke kamptrøjer vil efterfølgende blive bortauktioneret og alle indtægter fra det går ubeskåret til Copenhagen Pride.

Du kan læse meget mere om deres arbejde og events lige HER.