#WeStandWithUkraine trøjer

Nu kan du byde på specialtrøjerne til fordel for Ukraine

Auktionen på #WeStandWithUkraine trøjerne, som vi spiller i her til aften, er netop startet hos Lauritz.com.

Auktion til støtte for Red Barnet
I mandags begyndte vi en indsamling til fordel for Red Barnets indsats for at hjælpe de 7,5 millioner ukrainske børn, der lige nu er i fare efter den russiske invasion af landet. Siden da har mange doneret, og pt. har indsamlingen passeret hele 200.000 kr.

>> Læs om klubbens indsamling her

Som et ekstra bidrag til indsamlingen, kan du nu byde på kamptrøjerne fra aftenens kamp mod Randers FC. Trøjerne er specialfremstillet til kampen med særtrykket ”WE STAND WITH UKRAINE” på brystet. Til hver kamp har hver spiller to trøjer, og det er kun den ene af trøjerne, der nu er på auktion.

>> Byd på trøjerne her

Om auktionen
Hele beløbet fra auktionerne, inkl. køber- og sælgersalær doneret af Lauritz.com, går ubeskåret til Red Barnets indsats for at hjælpe de 7,5 millioner ukrainske børn, der lige nu er i fare efter den russiske invasion af landet.

>> Find auktionen her

Auktionen er begyndt og slutter den 11. marts med fem minutters interval fra kl. 12:00.

Trøjerne kommer ikke til salg i FCK Fanshop eller andre steder - så dette er din eneste chance for at få fingrene i en af de særlige trøjer, samtidig med at du støtter Red Barnets indsats i Ukraine.

>> Tag del i auktionen her

Praktisk om auktionen

  • Start: 4/3/22 kl. 20:00 (er startet - byd med her)
  • Slut: 11/3/22 med fem minutters interval fra kl. 12:00
  • Du skal oprette en konto hos Lauritz.com - det kan du gøre her
  • Alle bud starter ved 300 kr.
  • Alle endelige bud går ubeskåret til indsamlingen her via en donation fra F.C. København - dette er inklusiv både køber- og sælgersalær samt hammerslagsbeløbet
  • Trøjerne leveres til vindende bud via Lauritz.com.