Home & away jersey 21/22 - se de nye trøjer

I samarbejde med adidas løfter vi i dag sløret for både den nye hjemme- og udebanetrøje for den kommende sæson.

Vi spiller første kamp i den nye, hvide trøje søndag den 18. juli mod AaB i Parken, men du kan allerede nu købe trøjerne på fckfanshop.dk og i FCK Fanshop fra kl. 12:00 i dag.

Mere end en trøje
Til præsentationen af de nye trøjer har fire spillere sat ord på, hvad det betyder at trække trøjen med løvelogoet over hovedet - det kan du høre i videoen øverst i artiklen.

En trøje, der minder spillerne om boostet og opbakningen fra fansene, ambitionen om at spille med de bedste, de store sejre og de hårde nederlag. En evig påmindelse om den ære det er at spille i F.C. København.

>>> Bliv klar til den nye sæson - find de nye trøjer her

To trøjer og nye logoplaceringer
Det er altid en stor opgave, når vi i samarbejde med adidas designer trøjerne til en ny sæson. Særligt i år har merchandise manager Martin Nøhr haft mange overvejelser, da vi præsenterer to trøjer samtidigt og med nye sponsorplaceringer:

"Det har været vigtigt at skabe et sæt trøjer, der lægger sig op ad det klassiske og stilrene look, som F.C. Københavns trøjer er kendt for."

"Vi har dog haft for øje, at trøjerne tydeligt skulle adskille sig fra sidste sæsons hjemme- og udebanetrøje. Striberne er kommet ned langs siderne, våbenskjoldet i nakken bliver komplementeret af vores farver, og vi har en helt ny skrifttype på vores navn- og nummertryk."

"UNIBET er ny på trøjen og indgår i de nye trøjers design og farvevalg, så vi rammer en helhed og står med to trøjer, hvor både Unibet på brystet og Carlsberg på ærmet fint harmonerer med resten af trøjen," uddyber Martin Nøhr. 

>>> Shop de to nye trøjer her

Nyt navn- og nummertryk
Sammen med de nye trøjer kommer også et helt nyt navn- og nummertryk, som giver et unikt, fuldendt udtryk. Det kan ses i aktion for første gang på søndag mod AaB i Parken, og du kan selvfølgelig også købe det i FCK Fanshop sammen med de nye trøjer.

Trøjerne fås til børn og voksne i følgende størrelser:

Voksenstørrelser fra XS - XXXL 
Børnestørrelse fra 128 - 164
Mini-Kit fra 1-6 år.

>>> Find din nye FCK-trøje her

Detaljer
Klik på billedet for at se alle detaljerne