David Khocholava

FCK-Hvidovre: Dagen derpå

Vores hurtigste Superligamål
Det gik stærkt med at komme foran 1-0-mål i går, for efter 15 sekunder lobbede Lukas Lerager bolden i mål på Elyounoussis fantastiske oplæg.

I august scorede Jordan Larsson også efter 15 sekunder i Prag, men det var vores hurtigste mål i vores nu 1.042 Superligakampe, for den hidtidige rekord havde César Santin, da han efter 37 sekunder scorede til 1-0 mod Viborg den 24. november 2013.

Teenage-topscorere
Roonys og Orris mål i de sidste 20 minutter bragte dem alene i toppen af vores interne topscorerliste efter sæsonens første 23 kampe:
8 Roony og Orri
7 Diogo
5 Elyounoussi og Lerager

Ser vi kun på Superligakampe, fører Roony med 7 mål foran Diogos 5.

Orri Óskarsson
For få år siden bombede Orri og Roony mål for U17. Foto: Torkil Fosdal, FCK Media

Khocholavas comeback
Endelig var vores stærke georgiske stopper tilbage til turneringsfodbold efter en skadepause på over et halvt år som følge af to knæoperationer. I landskamppausen fik han knap 45 minutter i Future Cup-kampen mod FC Midtjylland, og i går startede han inde mod Hvidovre i Parken.

"Det var noget helt andet end en træningskamp, og jeg er bare glad for at være tilbage, især når den første kamp var i Parken. Det har jeg drømt om det sidste halve år, så nu er jeg tilbage, og forhåbentlig kan jeg komme i bedre og bedre form, så jeg kan spille 90 minutter uden smerter," sagde en storsmilende Khocholava efter sit comeback.

"Jeg blev lidt træt i 2. halvleg og fik også et lille slag i knæhasen, som gjorde lidt ondt, men det var planlagt, at jeg kun skulle spille en times tid, så det var kun derfor, jeg blev udskiftet," beroligede han.

En glad Khocholava hilser på fansene på Familietribunen efter kampen. Foto: Gaston Szerman, FCK Media