Jacob Neestrup

Neestrup: Et meget professionelt stykke arbejde

”Vi laver et meget professionelt stykke arbejde i dag,” sagde Jacob Neestrup efter 4-0-sejren over Hvidovre.

”Vi er meget solide defensivt og er ikke i nærheden af at give nogen chancer væk i hele kampen, og vi kan selv score mange flere mål. Vi er gode på bolden generelt, og vi har en god balance mellem at holde fast og spille direkte, og vi er virkelig gode i vores afslutningsspil.”

”Hvidovre er et lidt atypisk bundhold, fordi de presser ekstremt højt, hvilket betyder, at hvis du spiller dig ud af deres første pres, kan det næsten føles som om du har en omstilling, og der synes jeg vi gør ondt på dem i dag.”

”Jeg er meget tilfreds med, at vi vinder så sikkert, og at vi er gennemsolide både med og uden bold. Alle vidste, at det var en vigtig kamp. Ikke større end den mod United, men vigtigere. Det kan jo godt være svært at få fra den ene arena til den anden, men vi henter to vigtige hjemmesejre i dag og så for en uge siden, hvor vi kom bagud og måtte kæmpe mere for det end i dag.”

”Men alle mand giver sig fuldt ud og måske også lidt mere, og der er meget sult i det her hold. Vi vil vinde Superligaen og pokalen igen og spille Champions League igen, og så skal man vinde sine kampe.”

Vi må se de kommende dage med hensyn til Achouri og Elyounoussi, men vi håber, at det ikke er noget alvorligt, men at vi måske bare har fået en lille advarsel og har kunnet tage det i opløbet,” sluttede Jacob Neestrup.