Carlos Zeca og Rasmus Falk

Falk om Zeca: Dejligt at have ham med igen

"Det er skønt, og det er noget, vi har ventet på i meget lang tid og set frem til," sagde Rasmus Falk efter lørdagens træning, hvor det blev besluttet, at Zeca skal med i FCK-bussen, der senere i dag sætten kursen mod Viborg.

Efter henholdsvis 45 og 65 minutter i to træningskampe for førsteholdet og U19 tager vores anfører nu det næste skridt i retning af det officielle comeback.

>> Zeca: Fantastisk at spille igen

"Han har hele tiden været tæt på holdet og vi har haft glæden af ham på træningsbanen i et stykke tid, og nu får han endelig som fortjent lov at være en del af kampene," fortsætter Falk.

"Personligt er jeg rigtig rigtig glad for det. Jeg har spillet mange kampe sammen med ham, og jeg har kunnet følge ham hele vejen igennem i de her ni måneder, så det er dejligt at se, at han endelig får muligheden for at komme tilbage til det, han elsker."

"Jeg kan slet ikke vente med at se, hvordan folk tager imod ham, når han er tilbage på banen, for han fortjener en kæmpe hyldest, specielt for de måneder hvor han har trænet hårdt."

"Zeca har for mig været en af de vigtigste spillere i F.C. København i rigtig mange år, hvis ikke den vigtigste. Jeg ser ham som en fantastisk spiller og en fantastisk person, og jeg glæder mig til, at han kommer tilbage."

"Han skal selvfølgelig have tid og lov til at finde sit niveau igen, for alle ved jo godt, at man ikke bare går på banen på sit allerbedste niveau fra dag 1. Men jeg er sikker på, at han kommer stærkt tilbage og rammer sit bedste niveau igen," slutter Rasmus Falk.