Jess Thorup

Thorup: En tung resultatmæssig start på sæsonen

”Vi spillede glimrende i de første 25 minutter, men så får de et straffe, hvor jeg i første omgang ikke rigtig kunne se, hvad der skete. Men efter at have set den på TV, synes jeg ikke, der er skyggen af straffe,” sagde Jess Thorup efter dagens skuffende 2-4-nederlag i Viborg.

”Uanset det straffespark må vi alligevel ikke tillade, at vi mister grebet om kampen i de næste 5-10 minutter og tillader dem at komme ind i kampen og score igen, så vi skal til at jage resten af kampen.”

”Vi kom dog godt ud til 2. halvleg og tog teten, og jeg synes faktisk, at vi offensivt leverede en god kamp i dag. Men det hjælper jo ikke, når defensiven svigtede i de afgørende situationer i dag."

"Det er det, der skuffer mig mest, for vi har arbejdet på at bygge på i offensiven, og det kunne jeg også se på banen i dag, men det skulle ikke være på bekostning af den solide defensiv, som var med til at sikre os mesterskabet.”

”Derfor er vi selvfølgelig enormt skuffede over at stå her med en tung, resultatmæssig start på sæsonen, men vi må lægge det bag os og arbejde videre på træningsbanen den næste uge, hvor vi kan se frem til et Derby i en fyldt Parken på søndag,” sluttede Jess Thorup.